Home » Sport » LPS Vaslui debutează cu dreptul la juniori

LPS Vaslui debutează cu dreptul la juniori

Junioarele III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut o victorie, scor 36 – 31, cu LPS Piatra Neamț, în primul meci din returul fazei zonale a Campionatului Național de handbal. Vasluiencele antrenate de Costică Crăciun au învins formația aflată pe locul cinci pentru a acumula nouă victorii și o singură înfrângere. LPS Vaslui ocupă locul 1 în seria A, cu 26 de puncte, iar în etapa următoare se va duela cu CS OK Sport Onești, locul doi.

Încep și meciurile la băieți

Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12 juniorii III de la LPS Vaslui susțin un meci vital în seria A, cu omologii lor de la LPS Iași, în sala Sporturilor din Vaslui. Handbaliștii antrenați de Laurențiu Cozma au 23 de puncte și trebuie să învingă pentru a ajunge pe locul doi, ocupat de adversarii lor datorită unui bonus de 1 punct pentru talie.

Juniorii I dispută primul meci din returul campionatului de handbal masculin la Suceava, duminică, 31 ianuarie, cu locul 5 în Seria A, iar dacă vor învinge, vor urca pe locul trei. Handbaliștii antrenați de Sergiu Bărdiță și Liviu Gheorghiu sunt pe locul patru, cu 19 puncte, cu doar unul mai puțin față de locul doi ocupat de LPS Piatra Neamț. După acest meci vor întâlni LPS Onești, ultima clasată, meci de la care orice alt rezultat decât victoria pare improbabil.

Tot duminică joacă și juniorii II, antrenați de profesorul Virgil Bedicov, care merg în deplasare la LPS Roman, ocupanta locului 3, cu 16 puncte. Vasluienii sunt pe 5, cu 13 puncte obținute. (G.P)

Junioarele III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut o victorie, scor 36 – 31, cu LPS Piatra Neamț, în primul meci din returul fazei zonale a Campionatului Național de handbal. Vasluiencele antrenate de Costică Crăciun au învins formația aflată pe locul cinci pentru a acumula nouă victorii și o singură înfrângere. LPS Vaslui ocupă locul 1 în seria A, cu 26 de puncte, iar în etapa următoare se va duela cu CS OK Sport Onești, locul doi. Încep și meciurile la băieți Sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12 juniorii III de la LPS Vaslui susțin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor