Home » Sport » Se cerne sita la Winter Cup

Se cerne sita la Winter Cup

După ce s-au terminat jocurile din grupe, doar cele mai puternice formații, printre care și echipele invitate din județele învecinate, Unirea Ruginoasa, Oz-Er Golden Boys Bacău, UTI Iași și Kapri Roman, au rămas în competiția de minifotbal.

În faza a doua vor fi patru grupe de câte trei, primele două calificându-se în sferturile întrecerii. bilete tombolaMeciurile se vor disputa în zilele de 29 și 30 ianuarie, urmând că pe 31 ianuarie se fie programate finalele. Ne asteptăm la spectacol și goluri multe și în finala Cupei Winpion, dintre Sinba si Internazionale. care va da câștigătoarea trofeului “Lingura de lemn”. Pentru spectatorii prezenți la meciurile turneului se va organiza o tombolă, în ziua Finalei Winter Cup Vaslui 2016, câștigătorii urmând a fi premiați, doar în măsura în care aceștia sunt prezenți în sală, în momentul extragerii numărului de tichet câștigător (în limita a 1 minut de la anunțarea tichetelor câștigătoare). Tichetele de tombolă sunt gratuite, numerotate și se împart pe toată durata competiției persoanelor prezente în sală.

În primele optimi de finală ale Turneului Open Inter Traian a învins Atletic Bârlad cu 2 –1, iar Pajura Huși a învins Viitorul Pușcași cu 2 – 0, ambele meciuri decise la loviturile de departajare. Victoria Unistil a trecut la scor prin neprezentare, 3 – 0 de Arcadia, în timp ce Zimbru a învins Alpiniștii cu avantaj minim. Scor 3 – 2 (1 – 0). În semifinalele Cupei Winpion Simba a învins FC 2002 Vaslui cu un categoric 9 – 0 (6 – 0) și Internazionale a învins Fox Team cu 8 – 0 (2 – 0), pentru a participa în optimi. În optimea 5, FC Murgeni a trecut greu în optimi de Internazionale, scor 3 – 2 după loviturile de departajare (1-1). Celelalte trei participante în faza secundă a competiției se vor hotărâ după duelurile dintre Red Star – Racova Pușcași, Salvatorii – PNV – Agrosport și Spartanii – Simba.

La juniori, liderul AgroLand a trecut fără emoții de Fc Magista, scor 12 – 2 (6 – 1) pentru a câștiga grupa B, cu trei victorii din tot atâtea meciuri. LPS Vaslui a învins pe Inter Traian Junior, scor 2 – 1 (1-1) și s-a calificat în faza următoare, de pe locul doi. Cele două echipe se aflau la egalitate de puncte (3) și depindeau de rezultatul din meciul direct pentru a trece de grupe. Astfel următoarele dueluri la juniori, în semifinale, vor fi Vaslui Juniors-LPS Vaslui și SC PC – AgroLand. (G.P)

După ce s-au terminat jocurile din grupe, doar cele mai puternice formații, printre care și echipele invitate din județele învecinate, Unirea Ruginoasa, Oz-Er Golden Boys Bacău, UTI Iași și Kapri Roman, au rămas în competiția de minifotbal. În faza a doua vor fi patru grupe de câte trei, primele două calificându-se în sferturile întrecerii. Meciurile se vor disputa în zilele de 29 și 30 ianuarie, urmând că pe 31 ianuarie se fie programate finalele. Ne asteptăm la spectacol și goluri multe și în finala Cupei Winpion, dintre Sinba si Internazionale. care va da câștigătoarea trofeului “Lingura de lemn”. Pentru spectatorii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: