Home » Justitie » Prostia și hoția se plătesc

Prostia și hoția se plătesc

de Marian MOCANU

Hoțul de lemne de la Tăcuta, care, prins asupra faptului, s-a răzbunat pe pădurar, va rămâne după gratii, au decis judecătorii vasluieni. Acuzat de tâlhărie calificată și ultraj, Puiu Vizitiu are șanse mari să facă închisoare pentru o căruță de lemne care nu costă mai mult de 400 lei.

Arestat chiar pe 1 ianuarie, după ce a fost prins la furat lemne în Ajunul Anului Nou, Puiu Vizitiu, din Tăcuta, a sperat că va fi eliberat din arest preventiv. Având în vedere faptele, judecătorii bârlădeni au prelungit, cu alte 30 de zile, mandatul de arestare, decizie întărită și de magistrații Tribunalului Vaslui, care au respins vineri contestația formulată de arestat.

Acuzat de tâlhărie calificată și ultraj, Puiu Vizitiu are șanse mari să facă închisoare pentru o căruță de lemne care nu costă mai mult de 400 lei. El a fost descoperit de pădurarul din zonă, având căruța plină de lemne furate din pădurea din apropiere. În momentul în care a fost somat să meargă la cantonul silvic pentru a i se întocmi documentele de constatare și știind că, pe lângă amendă, riscă să i se confiște și căruța, hoțul a sărit la bătaie la pădurar. I-a smuls acestuia toporul din mână, după care l-a lovit, provocându-i leziuni la mâna cu care pădurarul a încercat să se apere de lovituri. Ulterior, individul a plecat liniștit din pădure cu tot cu căruță, fără ca măcar să constientizeze gravitatea faptei săvârșite. Pădurarul i-a anunțat imediat pe polițiști, care l-au descoperit pe hoțul de lemne și i-au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată și ultraj, motiv pentru care a fost reținut.

de Marian MOCANU Hoțul de lemne de la Tăcuta, care, prins asupra faptului, s-a răzbunat pe pădurar, va rămâne după gratii, au decis judecătorii vasluieni. Acuzat de tâlhărie calificată și ultraj, Puiu Vizitiu are șanse mari să facă închisoare pentru o căruță de lemne care nu costă mai mult de 400 lei. Arestat chiar pe 1 ianuarie, după ce a fost prins la furat lemne în Ajunul Anului Nou, Puiu Vizitiu, din Tăcuta, a sperat că va fi eliberat din arest preventiv. Având în vedere faptele, judecătorii bârlădeni au prelungit, cu alte 30 de zile, mandatul de arestare, decizie întărită…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: