Home » Sport » Winter Cup Vaslui și-a desemnat învingătoarele

Winter Cup Vaslui și-a desemnat învingătoarele

Câștigătoarea Turneului Open a fost formația Oz-Er Golden Boys Bacău, care a învins în finală Victoria Unistil cu 2 – 0.  În finala mică Inter Traian a trecut de Pajura Huși cu 42În finala mare, la juniori (U18), a avut câștig de cauză Vaslui Juniors, care a învins SC PC, în timp ce finala mică a avut drept câștigătoare formația AgroLand care a învins pe LPS Vaslui . În semifinale, Vaslui Juniors a trecut de LPS Vaslui, la scor de neprezentare, 3 – 0 (1 – 0), iar SC PC a învins AgroLand cu 3 – 1 (1 – 1). La Old Boys (39+), Hușana Old Boys a fost învinsă în două rânduri, 0 – 2 (0 – 0) cu Salvatorii și 0 – 1 (0 – 0) cu Spartanii Old Boys.

Duminică a avut loc ultimul meci la Old Boys, între Salvatorii și Victoria OldBoys, scor 2 – 3. Victoria Old Boys a adunat 9 puncte din tot atâtea meciuri pentru a ocupa locul 1 la sfârșitul meciurilor din grupă, iar locul doi a fost ocupat de campionii de anul trecut, Spartanii Old Boys, cu 6 puncte. Pe locul trei s-a ctrofeu_titi_filiplasat echipă Salvatorii, cu 3, iar pe ultimul loc Hușana Old Boys, cu 0 puncte.

Datorită amplorii turneului de minifotbal, care are deja o tradiție de 5 ani, pentru prima data Winter Cup Vaslui a avut drept partener Federația Română de Fotbal. La finala de duminică, desfășurată în Sala Sporturilor, a luat parte și conducerea FRF. Au fost prezenți Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Radu Vișan, secretarul general al Federației și Ciprian Paraschiv, managerul de dezvoltare al Federației. Președintele FRF a fost plăcut surprins de nivelul de organizare și de faptul că Sala Sporturilor era plină. Au participat de asemenea și oficialitățile Vasluiului, în frunte cu primarul Vasile Pavăl. Spectacolul a fost asigurat de FreeStyler-ii Ștefan Florescu și Fabian Barna, care au jonglat cu mingile în fel și chip astfel încât să smulgă aplauzele spectatorilor. Pentru spectatorii prezenți la meciurile turneului s-a organizat o tombolă, în ziua Finalei Winter Cup Vaslui 2016, câștigătorii au fost premiați, doar în măsura în care aceștia au fost prezenți în sală, în momentul extragerii numărului de tichet câștigător (în limita a 1 minut de la anunțarea tichetelor câștigătoare). Tichetele de tombolă au fost gratuite, numerotate și s-au împărțit pe toată durata competiției persoanelor prezente în sală. Am avut parte de surprize și pe teren, unde Pajura Huși, la prima participare la un turneu de fotbal în sală, a ajuns până în semifinale. Iar tinerii Vaslui Juniors și SC PC precum și Salvatorii împreună cu Victoria Old Boys la 39+ s-au întâlnit în într-o revanșă a ediției de anul trecut!

wintercup_1Finalistele turneului Open au disputat ultimul act după ce în semifinale Oz-Er Golden Boys a învins Inter Traian cu 6 – 2, iar Victoria Unistil a învins Pajura Huși, într-o reeditare a victoriei din grupa Z.

În sferturile de la Turneul Open au avut câștig de cauza Inter Traian, care a învins Salvatorii PNV cu 4 – 1( 1 – 1), Oz-Er Golden Boys care a învins Zimbru cu 3 – 0 (1 – 0), Pajura Huși care a învins Kapri Roman cu 5 – 1 (2 – 0) și Victoria Unistil care a învins Unirea Ruginoasa.

Fază finală a turneului Open a avut 4 grupe de câte trei echipe. În Grupa W Kapri Român a învins în două rânduri, pe Unirea Rugnioasa, cu 4 – 2 (1 – 0) și pe FC Murgeni cu 4 – 3 (2 – 1) pentru a ocupa locul 1 și a se califica în faza următoare. Iar Unirea Ruginoasa s-a calificat în sferturi, grație victoriei din meciul direct cu FC Murgeni, scor 4 – 3 ( 2 – 0). În Grupa X Inter Traian a câștigat grupa după două victorii, scor 2 -1 (1 – 1) cu Zimbru și 4 – 2 (2 – 0) cu UTI. În timp ce locul doi a fost capturat de Zimbru care a învins UTI cu 3 – 2 (1 – 1). În Y Oz-Er Golden Boys s-a calficiat la pas, după două victorii clare, 5 – 3 cu RedStar (1 – 0) și 5 – 2 (3 – 1) cu Salvatorii PNV. Alături de ei au mai mers în sferturi Salvatorii PNV, care au învins RedStar cu 2 – 0 (2 – 0). În Z Victoria Unistil a obținut două victorii identice, scor 3 -2 cu Spartanii și Pajura Huși. Iar Pajura Huși a învins Spartanii pentru a merge deasemenea în sferturi.

Vasluiul dă cinci jucători la lotul Selecționatei Nord – Est de minifotbal

tartarauVeste încurajatoare pentru practicanții de minifotbal din județul Vaslui. Nu mai puțin de cinci jucători vasluieni au fost selectați în lotul național, regiunea Nord-Est. Este vorba de jucătorii Lucian Manea și Gabriel Crăciun de la Zimbru și Sebastian Țârțârău de la Inter Traian, Tiberiu Bucur de la Victoria Unistil și Ciprian Petruț de la Coliseum Iași. Alți patru jucători din județul nostru sunt în vederile comisiei de selecție. Lotul a fost selecționat de Comisia de Selecție a regiunii N-E, formată din următorii membri: Dan Cojocaru (Iași), Mihai Gavril (Iași), Bogdan Gheorghiță (Vaslui), Marian Ivan (Pașcani), Cosa Gabriel (Bacău), Cristi Vasile (Focșani), Cozma Lucian (Piatra Neamț). Cei 25 de jucători care vor participa la mai multe acțiuni ale echipei naționale de minifotbal sunt Florin Mariciuc (Premiersoft Auto Driver Iași), Cornel Matcaboja (Imperium EBS Iași) – portari; Bogdan Moisii (Imperium EBS Iași), Ciprian Bucovanu (Imperium EBS Iași), Octavian Luchian (Colosseum 2005 Iași), Ionuț Stirbets (Premiersoft Auto Driver Iași), Marian Anton (Premiersoft Auto Driver Iași), Bogdan Chiper (Premiersoft Auto Driver Iași), Vlăduț Alexa (Biotop Iași), Gabriel Bojescu (Coriolan Bacău), Sergiu Matei (Oz Er Bacău), Ionuț Panaite (Oz Er Bacău), Marius Doboș (Oz Er Bacău), Cătălin Acatrinei (Pașcani), Mihai Moroșanu (Pașcani), Petru Recas (Suceava), Emilian Chivu (Focșani), Tiberiu Bucur (Unirea Unistil Vaslui), Sebastian ȚârȚărău (Inter Traian Vaslui), Ciprian Petruț – Coliseum Iași, , Lucian Manea (Zimbru), Gabriel Crăciun (Zimbru) , Ștefan Corneanu (Liberto Iași), Ciprian Alexa (Lupii Negri Iași), Sorin Marin (HTR Spedition Iași). (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: