Home » Justitie » Anchetă în Murgeni, după ce mașina șefului Poliției din oraș a ars într-un incendiu

Anchetă în Murgeni, după ce mașina șefului Poliției din oraș a ars într-un incendiu

Serviciul de Investigații Criminale Vaslui a declanșat o anchetă în Murgeni, după ce mașina comandantului Poliției a ars într-un incendiu în cursul unei nopți de la sfârșitul săptămânii trecute, anchetatorii dispunând și efectuarea unei expertize tehnice pentru a stabili dacă focul a fost pus intenționat.

Mașina șefului Poliției Orășenești Murgeni, Dănuț Cojocaru, a ars în parcarea blocului în care locuiește, cea care a observat autoutilitara cuprinsă se flăcări fiind o vecină, care a și sunat la numărul de urgență 112. Un echipaj de pompieri, deplasat la scurt timp în parcarea indicată de femeie, a reușit să stingă mașina înainte ca aceasta să ardă în totalitate. Însă, în urma incendiului, a fost distrusă instalația electrică din compartimentul motor, precum și bordul autovehiculului.

„La cercetarea la fața locului, efectuată de către polițiști ai Serviciul de Investigații Criminale, nu au fost identificate elemente care să conducă la ipoteza unui incendiu provocat. Însă, pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului, polițiștii au dispus efectuarea unei expertize tehnice în acest caz”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Șefului Poliției Murgeni a spus colegilor săi că ar fi observat ceva defecțiuni la sistemul electric al mașinii înainte de incident. (Ionuț PREDA)

Serviciul de Investigații Criminale Vaslui a declanșat o anchetă în Murgeni, după ce mașina comandantului Poliției a ars într-un incendiu în cursul unei nopți de la sfârșitul săptămânii trecute, anchetatorii dispunând și efectuarea unei expertize tehnice pentru a stabili dacă focul a fost pus intenționat. Mașina șefului Poliției Orășenești Murgeni, Dănuț Cojocaru, a ars în parcarea blocului în care locuiește, cea care a observat autoutilitara cuprinsă se flăcări fiind o vecină, care a și sunat la numărul de urgență 112. Un echipaj de pompieri, deplasat la scurt timp în parcarea indicată de femeie, a reușit să stingă mașina înainte ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: