Home » Sport » Cei mai buni jucători de la „Winter Cup” au fost premiați

Cei mai buni jucători de la „Winter Cup” au fost premiați

Ultimele două săptămâni au fost pline de spectacol și fair-play pentru pasionații de minifotbal din județul Vaslui și nu numai. La această ediție s-a înregistrat cea mai bună asistență, atât în sală cât și în mediul online, dar și un record de echipe participante, nu mai puțin de 38 de echipe .

Patru dintre ele au provenit din județrazvan_burleanu_wintercup2ele vecine, Kapri Roman, Unirea Ruginoasa, UTI Iași și OZ ER Golden Boys Bacău. Cei din urmă au câștigat turneul Open și pe lângă titlul de campioană au primit și titlul pentru cel mai bun jucător al competiției, prin Bogdan Manoilă și cel mai fair-play oficial, prin Gabriel Cosa. Tot la turneul Open Sebastian Bădit, de la Inter Traian, a primit trofeul pentru cel mai bun portar, golgheterul competiției a fost desemnat Ciprian Petruț, de la Victoria Unistil, iar Adi Racovită, de la Pajura Huși a fost desemnat cel mai bun manager. La juniori (U18) cel mai bun jucător a fost Cristian Sonea de la SC PC, iar Alexandru Bădit de la aceeași echipă a primit titlul de cel mai bun manager. AgroLand a cules laurii prin Mădălin Vântu, care a fost cel mai bun portar și Claudiu Manea, desemnat golgheterul turneului. Claudiu Cabota de la LPS Vaslui a fost desemnat cel mai fair-play jucător. La Old Boys (39+) cel mai bun jucător a fost Florin Roiu de la Victoria Unistil, portarul turneului, Marian Gabară, a fost dat de Spartanii, iar Mihai Luca de la Salvatorii a fost desemnat cel mai fair-play oficial. (G.P)

Ultimele două săptămâni au fost pline de spectacol și fair-play pentru pasionații de minifotbal din județul Vaslui și nu numai. La această ediție s-a înregistrat cea mai bună asistență, atât în sală cât și în mediul online, dar și un record de echipe participante, nu mai puțin de 38 de echipe . Patru dintre ele au provenit din județele vecine, Kapri Roman, Unirea Ruginoasa, UTI Iași și OZ ER Golden Boys Bacău. Cei din urmă au câștigat turneul Open și pe lângă titlul de campioană au primit și titlul pentru cel mai bun jucător al competiției, prin Bogdan Manoilă și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor