Home » Sport » CSM Bucuresti – HC Vaslui, în primul meci oficial din 2016

CSM Bucuresti – HC Vaslui, în primul meci oficial din 2016

hc vaslui - csm bucuresti1Astăzi, la oră 17:30, handbaliștii antrenați de Sandu Iacob întâlnesc în deplasare echipa aflată pe locul trei, CSM București, în cadrul etapei 18 din Liga Națională de handbal masculin.

Cum obiectivul vasluienilor este în continuare o clasare pe loc de play-off, aceștia au nevoie de victorii acasă, dar mai ales în deplasare. Vasluienii se află pe locul 11, la șapte puncte distanță de locul opt, primul care asigură calificarea în faza superioară. HC Vaslui abordează ultimele meciuri din campionat cu același lot ca anul trecut, iar meciurile amicale ne-au arătat că vasluienii pot fi o forță în atac. Sperăm însă ca lucrurile să stea ceva mai bine în apărare, unde echipa încă suferă. Un motiv de încurajare poate fi faptul că bucureștenii au disputat sâmbătă un meci oficial de mare uzură, în cupă, unde s-au calificat mai departe după loviturile de la 7 metri, cu HC Adrian Petrea Reșița (24 – 24).

În partida din tur, disputată în Sala Sporturilor din Vaslui, vicecampioană de anul trecut a învins HC Vaslui la limită, scor 28 – 27. (G. P)

Astăzi, la oră 17:30, handbaliștii antrenați de Sandu Iacob întâlnesc în deplasare echipa aflată pe locul trei, CSM București, în cadrul etapei 18 din Liga Națională de handbal masculin. Cum obiectivul vasluienilor este în continuare o clasare pe loc de play-off, aceștia au nevoie de victorii acasă, dar mai ales în deplasare. Vasluienii se află pe locul 11, la șapte puncte distanță de locul opt, primul care asigură calificarea în faza superioară. HC Vaslui abordează ultimele meciuri din campionat cu același lot ca anul trecut, iar meciurile amicale ne-au arătat că vasluienii pot fi o forță în atac. Sperăm însă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: