Home » Invatamant » Cu cuțitul la școală!

Cu cuțitul la școală!

de Răzvan CĂLIN

Un elev de la Școala nr. 8 din Bârlad acuză că un coleg de la o altă clasă l-ar fi amenințat cu un cuțit.

Un incident cel puțin bizar petrecut ieri a pus pe jar conducerea Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici” (fosta Școală nr. 8) din Bârlad. Unul dintre elevii de clasa a I-a a reclamat învățătoarei că un alt elev, de la o clasă mai mare, l-ar fi amenințat cu un cuțit.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze, ieri în jurul orei 9, pe holul din fața clasei în care învață elevul ce a reclamat totul. El a povestit, atât învățătoarei sale, cât și directorul școlii, Georgică Bradu, că în timp ce era în pauză, pe hol, un alt băiat ar fi scos un cuțit și l-a amenințat că-l înjunghie.

”Din ceea ce povestește copilașul de clasa I, presupusul agresor ar fi tot elev al școli noastre, dar dintr-un an de studiu mai mare. Cel din clasa I spune că băiatul mai mare ar fi venit la el deodată și l-ar fi amenințat cu un cuțit: «Băi, fii atent că-ți bag cuțitul în cap!». După care ar fi plecat de acolo și ar fi urcat la etajul superior. Am făcut o trecere în revistă rapidă a înregistrărilor video din jurul orei când s-ar fi întâmplat evenimentul, dar nu am descoperit nimic, deocamdată. Oricum, vom verifica toate înregistrările minut cu minut pentru a vedea dacă cele reclamate sunt reale sau nu”, ne-a declarat directorul Bradu.

Până ieri la închiderea ediției, ancheta internă declanșată de conducerea școlii nu se finalizase încă. Vom reveni cu amănunte!

de Răzvan CĂLIN Un elev de la Școala nr. 8 din Bârlad acuză că un coleg de la o altă clasă l-ar fi amenințat cu un cuțit. Un incident cel puțin bizar petrecut ieri a pus pe jar conducerea Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici” (fosta Școală nr. 8) din Bârlad. Unul dintre elevii de clasa a I-a a reclamat învățătoarei că un alt elev, de la o clasă mai mare, l-ar fi amenințat cu un cuțit. Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze, ieri în jurul orei 9, pe holul din fața clasei în care învață elevul ce a reclamat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

3 comments

  1. iar campanie de denigrare

  2. Să ne înarmăm copiii pentru autoapărare?! 😠😂 Cine este responsabil de siguranța copiilor în școală?! …cățelul din fața secretariatului?!

    • vaiii tuuu.Stii ceva nu te mai lua de titica o sa vezi tu autoaparare.Daca nu esti de la SCOALA ASTA NU TE BAGA !!

%d blogeri au apreciat: