Home » Sport » Elevii de la LMK Vaslui, campionii județeni la volei

Elevii de la LMK Vaslui, campionii județeni la volei

Echipele de fete și băieți ale Liceului Mihail Kogălniceanu (LMK) Vaslui au câștigat etapa județeană a Olimpiada Natională a Sportului Școlar (ONSS) la volei.

Sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui a găzduit faza județeană a ONSS, la fete, turneu la care au participat LMK Vaslui, alături de Liceul Emil Racoviță (LER) din Vaslui și Colegiul Național Gheorghe Roșca Codreanu împreună cu Liceul Mihai Eminescu, din Bârlad. Spectatorii au avut parte de meciuri echilibrate și spectaculoase. LER Vaslui ajunsă în finala mare după ce a întors scorul de la 3 – 8 la 15 – 9 pentru a învinge Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. Elevele pregătite de profesoara Tincuța Posteucă au învins în finală, datorită experienței, scor 27 – 17 în primul set și 25 – 18 în cel secund și vor reprezenta Vasluiul în faza zonală.

La băieți, pe primul loc s-a clasat LMK Vaslui, pe doi s-a situat Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” și pe trei LER Vaslui. Liceul Mihai Eminescu nu s-a prezentat.

Campioni și la baschet, în etapa locală

Echipa de băieți a Liceului “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, antrenată de profesorul Dragoș Ciulei, a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Sportului Școlar la baschet. LMK a câștigat toate cele trei meciuri disputate pentru a deveni campioana municipală a Vasluiului, scor 61 – 25 cu Liceul Ștefan Procopiu, 51-12 cu Liceul Emil Racoviță și 62 – 14 cu Liceul Anghel Rugină. Alături de aceștia merg la faza județeană și elevii de la Liceul “Ștefan Procopiu” (LSP), care au învins pe cei de la Liceul Anghel Rugină cu 22 – 9 și pe cei de la Liceul Emil Racoviță, cu 38 – 10. Pe trei s-a clasat Colegiul “Anghel Rugină” (LAR), iar pe patru, Liceul “Emil Racoviță” (LER). Etapa județeană va avea loc la Huși, pe 21 februarie.

La fete, va merge la faza județeană care va avea loc la Negrești pe 20 februarie, echipa Liceului „Emil Racoviță”, pentru că nu s-a mai prezentat altă echipă. (G.P)

Echipele de fete și băieți ale Liceului Mihail Kogălniceanu (LMK) Vaslui au câștigat etapa județeană a Olimpiada Natională a Sportului Școlar (ONSS) la volei. Sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui a găzduit faza județeană a ONSS, la fete, turneu la care au participat LMK Vaslui, alături de Liceul Emil Racoviță (LER) din Vaslui și Colegiul Național Gheorghe Roșca Codreanu împreună cu Liceul Mihai Eminescu, din Bârlad. Spectatorii au avut parte de meciuri echilibrate și spectaculoase. LER Vaslui ajunsă în finala mare după ce a întors scorul de la 3 – 8 la 15 – 9 pentru a învinge…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...