Home » Sport » Juniorii III de la LPS Vaslui au castigat derby-ul cu LPS Iasi

Juniorii III de la LPS Vaslui au castigat derby-ul cu LPS Iasi

lps vaslui_2001_handbal5LPS 2001 Vaslui a învins LPS Iași cu scorul de 32 – 24 (15 – 14) într-un meci decisiv pentru ocuparea locului doi în seria A a etapei zonale a Campionatului Național de handbal masculin la Juniori III.

Prima repriză a fost echilibrată și s-a încheiat cu avantaj minim, scor 15 – 14, pentru elevii lui Laurențiu Cozma și Adrian Todireasa. În partea a doua, juniorii vasluieni s-au desprins pe tabelă grație intervențiilor providențiale ale lui Ionuț Ciuc, în aplauzele spectatorilor. Ieșenii nu au mai avut forța de a reveni în joc și au trebuit să se recunoască învinși, la o diferență clară de opt goluri, scor 32 – 24 pentru vasluieni. Au marcat pentru LPS Vaslui Cătălin Brăescu (8 goluri), Andi Simion și Alexandru Denis Cucu câte 7 puncte, Alex Brânză și Tudor Buguleț (3), Ștefan Teslariu (2), Alexandru Crețu și Eduard Turcu (1). Etapa următoare, LPS 2001 Vaslui va evolua pe terenul liderului, LPS Suceava.

Juniorii I au debutat și ei cu o victorie în noul an, scor 33 – 28 (18 – 15), în deplasare la LPS Suceava, formație aflată pe locul cinci. Astfel, handbaliștii antrenați de Sergiu Bărdiță și Liviu Gheorghiu au urcat pe locul trei în seria A a Campionatului Național de handbal masculin la Juniori I. În următorul meci vasluienii vor întâlni acasă LPS Onești, ultima clasată, meci de la care orice alt rezultat decât victoria pare improbabil. (G.P)

LPS 2001 Vaslui a învins LPS Iași cu scorul de 32 – 24 (15 – 14) într-un meci decisiv pentru ocuparea locului doi în seria A a etapei zonale a Campionatului Național de handbal masculin la Juniori III. Prima repriză a fost echilibrată și s-a încheiat cu avantaj minim, scor 15 – 14, pentru elevii lui Laurențiu Cozma și Adrian Todireasa. În partea a doua, juniorii vasluieni s-au desprins pe tabelă grație intervențiilor providențiale ale lui Ionuț Ciuc, în aplauzele spectatorilor. Ieșenii nu au mai avut forța de a reveni în joc și au trebuit să se recunoască învinși, la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: