Home » Sanatate » Week-end-ul arșilor

Week-end-ul arșilor

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute au ajuns la spital mai multe victime cu arsuri produse de flacără, lichid fierbinte sau ca urmare a electrocutării.

Vineri seara, o femeie de 40 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe după ce, din neatenție, s-a opărit cu cafea. Femeia prezenta arsuri de gradul II pe 5% din suprafața corpului și a fost internată în secția de Chirurgie plastică.

Sâmbătă seara, un bărbat de 45 de ani din Motoșeni, județul Bacău, s-a prezentat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad cu arsuri de gradele III-IV, după ce s-a electrocutat. Deși arsura era destul de profundă, până la os, bărbatul a refuzat internarea și a părăsit spitalul pe propria răspundere.

Degetul arătător de la mâna dreaptă va trebui amputat, așa că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să se prezinte la secția Chirurgie plastică”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Duminică noaptea, un alt pacient cu arsuri a fost adus de ambulanță la spitalul bârlădean. Un bărbat de 20 de ani din comuna Banca s-a ales cu arsuri de gradele II-III pe 8% din suprafața corpului, pe față, gât și membrele superioare. Tânărul a încercat să facă focul și pentru că nu se aprindea a mai turnat benzină. Flacăra care a izbucnit i-a produs arsuri grave, iar acum este internat la secția Chirurgie plastică a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. (Mihaela NICULESCU)

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute au ajuns la spital mai multe victime cu arsuri produse de flacără, lichid fierbinte sau ca urmare a electrocutării. Vineri seara, o femeie de 40 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe după ce, din neatenție, s-a opărit cu cafea. Femeia prezenta arsuri de gradul II pe 5% din suprafața corpului și a fost internată în secția de Chirurgie plastică. Sâmbătă seara, un bărbat de 45 de ani din Motoșeni, județul Bacău, s-a prezentat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad cu arsuri de gradele III-IV,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: