Home » Sport » AJF Vaslui recrutează tineri arbitri

AJF Vaslui recrutează tineri arbitri

Comisia Județeană a Arbitrilor (CJA) Vaslui organizează un curs în această primăvară, după 28 februarie, pentru arbitri de fotbal. Doritorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 15 și 28 de ani și să fie apți din punct de vedere medical.

Înscrierile se pot face la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui, din incinta Sălii Sporturilor Vaslui, sau la telefon 0741 225 602, persoană de contact Răzvan Beldiman, președinte CJA Vaslui.. Fetele și băieții care respectă condițiile impuse vor participa la cursuri în orașele Vaslui, Bârlad și Huși. La Vaslui, cursurile vor fi ținute de președintele CJA Vaslui, Răzvan Beldiman, la Bârlad va fi responsabil Vasile Dănilă, iar la Huși Costel Baicu. Pentru cei atrași de această meserie, un meci ca arbitru central în Liga a IV-a e recompensat cu 100 de lei, iar ca asistent cu 80. În liga a V-a un central câștigă 60 de lei, iar arbitrii asistenți 50. Pentru un meci la juniorii C,D,E, precum și la Memorialele Gheorghe Ola și Gheorghe Ene, arbitrii primesc 20 de lei.

„Ne dorim să vină cât mai mulți tineri care să fie sănătoși și cărora să le placă această meserie. Important este că perioada conflictelor a trecut, nu mai sunt scandaluri ca în alți ani, echipele își văd doar de sport. Noi căutăm să îi promovăm prin diverse evenimente avute aici și în afara județului. Alt motiv de bucurie pentru cei dornici să ni se alăture sunt baremurile rezonabile, chiar frumoase, pentru că anul trecut se ofereau doar 75 de lei pentru centrali și 60 de lei asistenți”, ne-a declarat Răzvan Beldiman, președintele CJA Vaslui. (George PROCA)

Comisia Județeană a Arbitrilor (CJA) Vaslui organizează un curs în această primăvară, după 28 februarie, pentru arbitri de fotbal. Doritorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 15 și 28 de ani și să fie apți din punct de vedere medical. Înscrierile se pot face la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui, din incinta Sălii Sporturilor Vaslui, sau la telefon 0741 225 602, persoană de contact Răzvan Beldiman, președinte CJA Vaslui.. Fetele și băieții care respectă condițiile impuse vor participa la cursuri în orașele Vaslui, Bârlad și Huși. La Vaslui, cursurile vor fi ținute de președintele CJA Vaslui, Răzvan Beldiman,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: