Home » Sanatate » Alegeri la Sanitas Bârlad

Alegeri la Sanitas Bârlad

Mâine vor avea loc alegeri la „Sanitas” Bârlad. Mandatul comitetului de conducere al „Sanitas” Bârlad expiră pe 5 februarie, fiind nevoie de un nou tur de scrutin, așa cum prevede statutul Federației „Sanitas”, o dată la patru ani.

Din 2012, în fruntea membrilor de sindicat de la Spitalul „Elena Beldiman” s-au aflat Cristi Puțeanu – președinte, Irina Moraru – vicepreședinte și Fănica Unguru, secretar. Alegerile se vor face prin vot deschis, fiecare secție trebuind să-și desemneze un reprezentant care să participe la alegeri. Pentru ocuparea celor trei funcții de conducere, neremunerate, s-au înscris deja patru candidați: Fănica Unguru dorește să rămână în continuare secretar, Dan Râpă ar dori să fie vicepreședinte, iar pentru funcția de președinte vor candida actualul președinte – Cristi Puțeanu și Irina Moraru, care până acum a fost vicepreședinte al „Sanitas” Bârlad.

Mă bucur că am reușit, în mandatul meu de lider sindical, să câștigăm procesul intentat spitalului pentru decontarea tichetelor de masă restante, să semnăm contractul colectiv de muncă în condiții mai avantajoase pentru salariați. Suntem acum în negocieri cu spitalul pentru noul contract colectiv de muncă. Am făcut parte ca reprezentant al salariaților și din Comisia de Sănătate și Securitate în Muncă. Eu consider că am făcut tot ce am putut pentru binele angajaților membri ai Sindicatului «Sanitas»”, ne-a declarat Cristi Puțeanu.

La alegerile de vineri va participa și Daniela Clătinici, președinta Uniunii Județene „Sanitas”. (Mihaela NICULESCU)

Mâine vor avea loc alegeri la „Sanitas” Bârlad. Mandatul comitetului de conducere al „Sanitas” Bârlad expiră pe 5 februarie, fiind nevoie de un nou tur de scrutin, așa cum prevede statutul Federației „Sanitas”, o dată la patru ani. Din 2012, în fruntea membrilor de sindicat de la Spitalul „Elena Beldiman” s-au aflat Cristi Puțeanu – președinte, Irina Moraru – vicepreședinte și Fănica Unguru, secretar. Alegerile se vor face prin vot deschis, fiecare secție trebuind să-și desemneze un reprezentant care să participe la alegeri. Pentru ocuparea celor trei funcții de conducere, neremunerate, s-au înscris deja patru candidați: Fănica Unguru dorește să…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...

SJU Vaslui deschide un cabinet de medicină dentară de urgență în cadrul UPU-SMURD

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba în ședința ordinară ...

SJU Vaslui înființează o nouă linie de gardă la Secția ATI, pentru lupta împotriva COVID-19

de Dănuț CIOBANU  Consilul Județean Vaslui va aproba înființarea ...