Home » Justitie » Captură de țigări la Vama Albița. Ascunse în capitonajul cabinei unui autocamion

Captură de țigări la Vama Albița. Ascunse în capitonajul cabinei unui autocamion

Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali au descoperit 10.000 de țigarete de contrabandă, ascunse în capitonajul cabinei unui autocamion. Marfa a fost confiscată, iar șoferul sancționat contravențional.

Pe 2 februarie, cetățeanul român Vladimir B., în vârstă de 50 de ani, a fost prins cu 10.000 de țigarete nedeclarate, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, ascunse în capitonajul cabinei autocamionului. Bărbatul se afla la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion și o remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova și dorea să între în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Controlul amănunțit la care a fost supus de polițiștii de frontieră l-a “scăpat” de marfă în valoare de 2.500 de lei, care a fost confiscată. Bărbatul a fost și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei. Conform documentelor de însoțire a mărfii, acesta transporta încălțăminte din R. Moldova pentru o societate comercială din Italia. Șoferul autocamionului a declarat că achiziționase țigările în vederea obținerii unui profit din revânzarea lor pe teritoriul Italiei. (G.P)

Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali au descoperit 10.000 de țigarete de contrabandă, ascunse în capitonajul cabinei unui autocamion. Marfa a fost confiscată, iar șoferul sancționat contravențional. Pe 2 februarie, cetățeanul român Vladimir B., în vârstă de 50 de ani, a fost prins cu 10.000 de țigarete nedeclarate, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, ascunse în capitonajul cabinei autocamionului. Bărbatul se afla la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion și o remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova și dorea să între în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Controlul amănunțit la care a fost supus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor