Home » Sport » Transferuri pe bandă rulantă pentru foștii jucători de la FC Vaslui

Transferuri pe bandă rulantă pentru foștii jucători de la FC Vaslui

Perioada de transferuri de iarnă a fost bună pentru foștii jucători de la FC Vaslui. Ultima mutare îl are în prim plan de Dusan Kuciak, fost jucător al FC Vaslui în perioada 2008 – 2001, care a semnat cu Hull City, ocupanta primului loc în liga a II-a din Anglia. Slovacul, cotat la 1,3 milioane de euro, a mai evoluat în Anglia, la West Ham United în 2005, sub formă de împrumut, de la Zilina. Acesta a evoluat anul trecut pentru Legia Varșovia și a întâlnit în preliminariile Europa League pe FC Botoșani.

Lucian Burdujan s-a transferat și el în pauza competițională de iarnă, de la formația Zakarpattia din Ucraina, la FC Europa, ocupanta locului doi în campionatul Gibraltar. Nu toți însă au avut ca destinație formații din alte țări. Pentru fostul mijlocaș defensiv Raul Costin, care s-a despărțit de FC Botoșani, destinația este FC Rapid, formație din Liga a II-a din România. O mutare interesantă o constituie cea a lui Liviu Antal, fostul golgheter al FC Vaslui, cu 21 de goluri în 55 de meciuri pentru galben-verzi, care a întărit lotul formației Pandurii Târgu-Jiu, care atacă titlul în Liga I, la șase puncte distanță de liderul Astra Giurgiu și trei de ocupanta locului doi, Viitorul Costanta. Mijlocașul va fi împrumutat de clubul său Hapoel Tel Aviv pentru 6 luni. (G.P)

Perioada de transferuri de iarnă a fost bună pentru foștii jucători de la FC Vaslui. Ultima mutare îl are în prim plan de Dusan Kuciak, fost jucător al FC Vaslui în perioada 2008 – 2001, care a semnat cu Hull City, ocupanta primului loc în liga a II-a din Anglia. Slovacul, cotat la 1,3 milioane de euro, a mai evoluat în Anglia, la West Ham United în 2005, sub formă de împrumut, de la Zilina. Acesta a evoluat anul trecut pentru Legia Varșovia și a întâlnit în preliminariile Europa League pe FC Botoșani. Lucian Burdujan s-a transferat și el în…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...