Home » Sport » CSS Bârlad din nou triumfător la Nîmes

CSS Bârlad din nou triumfător la Nîmes

CSS Bârlad s-a întors cu aur și bronz de la competiția internațională Grand Prix de Nîmes. Bârlădencele au impresionat din nou publicul și specialiștii prezenți la competiție, unde participarea dar și triumful este o tradiție pentru clubul bârlădean, iar micuțele gimnaste, antrenate de profesorii Ana Maria Iordache și Liviu Iordache, s-au întors cu distincții dintre cele mai valoroase. Înscrise în secțiunea 7-8 ani, bârlădencele au dominat podiumul pe echipe reușind să cucerească aurul, în formația: Ioana Coșeru, Roberta Furcoi, Bianca Iacob și Amalia Puflea și bronzul prin echipa alcătuită din: Ioana Bălan, Anastasia Balaur, Alexia Obreja și Lorena Popa.

Amalia Puflea, cea mai experimentată dintre bârlădence, s-a impus la individual compus, unde a câștigat și ediția anterioară a competiției. O prestație deosebită la nivel individual a înregistrat și Lorena Popa, clasată a 4-a. (G.P)

 

CSS Bârlad s-a întors cu aur și bronz de la competiția internațională Grand Prix de Nîmes. Bârlădencele au impresionat din nou publicul și specialiștii prezenți la competiție, unde participarea dar și triumful este o tradiție pentru clubul bârlădean, iar micuțele gimnaste, antrenate de profesorii Ana Maria Iordache și Liviu Iordache, s-au întors cu distincții dintre cele mai valoroase. Înscrise în secțiunea 7-8 ani, bârlădencele au dominat podiumul pe echipe reușind să cucerească aurul, în formația: Ioana Coșeru, Roberta Furcoi, Bianca Iacob și Amalia Puflea și bronzul prin echipa alcătuită din: Ioana Bălan, Anastasia Balaur, Alexia Obreja și Lorena Popa. Amalia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: