Home » Sport » Hany Ragab, golgheterul echipei Vitis Șuletea, în liga a III-a

Hany Ragab, golgheterul echipei Vitis Șuletea, în liga a III-a

Egipteanul Hany Ragab, singurul stranier din Liga a IV-a și golgheterul formației Vitis Șuletea, cu 14 goluri marcate în 13 meciuri, în prima parte a campionatului, s-a transferat la formația FC Panciu din liga a III-a, cu care a semnat un contract pe patru luni.

Acesta a plecat în cantonament la Târgu Neamț, cu noua sa echipă și se va întoarce abia după 10 februarie. Egipteanul, în vârstă de 36 de ani, are o experiență considerabilă, evoluând înainte să ajungă în România la echipele de prima sau a doua ligă din Egipt: Kafr Elshikh Club, Olympi Club, Telecom Egypt, Baldyet Elmahla Club și El Rajaa Club.

Noua sa echipă ocupă locul 11 în Liga a III-a, iar cu niște evoluții convingătoare, jucătorul ar putea evolua la anul în Liga a II-a sau poate chiar Liga I. Formației din Șuletea, aflată pe locul doi cu 24 de puncte, îi va fi cu mult mai greu să atace locul 1 ocupat de Pajura Huși, dar poate chiar să piardă locul doi în fața celor de la FC 2007 Gârceni sau FC 2002 Vaslui, care ocupă locurile trei și patru, cu 19, respectiv 18 puncte. (G.P)

Egipteanul Hany Ragab, singurul stranier din Liga a IV-a și golgheterul formației Vitis Șuletea, cu 14 goluri marcate în 13 meciuri, în prima parte a campionatului, s-a transferat la formația FC Panciu din liga a III-a, cu care a semnat un contract pe patru luni. Acesta a plecat în cantonament la Târgu Neamț, cu noua sa echipă și se va întoarce abia după 10 februarie. Egipteanul, în vârstă de 36 de ani, are o experiență considerabilă, evoluând înainte să ajungă în România la echipele de prima sau a doua ligă din Egipt: Kafr Elshikh Club, Olympi Club, Telecom Egypt, Baldyet…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: