Home » Sport » Înfrângere pentru HC Vaslui în primul meci din campionat

Înfrângere pentru HC Vaslui în primul meci din campionat

HC Vaslui nu a reușit să ofere o bucurie fanilor și a suferit o nouă înfrângere în primul meci oficial din 2016, în fața CSM București, locul trei din Liga Națională de handbal masculin. A fost al treilea succes consecutiv pentru bucureșteni în fața moldovenilor, care au fost totuși aproape de un rezultat pozitiv în meciul din tur, încheiat 28 – 27.

Prima repriză a arătat bine pentru vasluieni, care au condus și cu 13 – 10, dar din minutul 27, când aceștia conduceau cu o diferență de un gol, meciul a fost la discreția bucureștenilor care au intrat la vestiare la cârma partidei, scor 17 – 15. Handbaliștii lui Sandu Iacob au avut mai multe momente când au fost la un gol de bucureșteni, dar aceștia au fost de neclintit și astfel în minutul 46 conduceau la diferență de patru goluri, scor 24 – 20. Vasluienii au jucat chiar și cu doi jucători în plus, dar asta nu a fost suficient pentru a răsturna soarta meciului. Lipsa de luciditate în fața porții și erorile în defensivă au dus la o înfrângere, scor 33 – 28 pentru CSM București, în ciuda unei noi evoluții remarcabile ale portarului vasluienilor, Tudor Stănescu. Au marcat pentru HC Vaslui Moldovanu și G. Bujor (5), M. Bujor și Soare (4), Polocoșer (3), Roșu, Hrimiuc și Anton (2) și Hagiu (1). Cu această înfrângere, șansele ca echipă lui Sandu Iacob să se bucure de o calificare în play-off scad considerabil. În etapa următoare, HC Vaslui are un alt meci dificil, împotriva Stelei, pe teren propriu, duminică, la ora 12. (G.P)

HC Vaslui nu a reușit să ofere o bucurie fanilor și a suferit o nouă înfrângere în primul meci oficial din 2016, în fața CSM București, locul trei din Liga Națională de handbal masculin. A fost al treilea succes consecutiv pentru bucureșteni în fața moldovenilor, care au fost totuși aproape de un rezultat pozitiv în meciul din tur, încheiat 28 – 27. Prima repriză a arătat bine pentru vasluieni, care au condus și cu 13 – 10, dar din minutul 27, când aceștia conduceau cu o diferență de un gol, meciul a fost la discreția bucureștenilor care au intrat la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: