Home » Justitie » Nu i-a impresionat pe polițiști! Și-a băgat cuțitul în gât degeaba că tot a ajuns la răcoare!

Nu i-a impresionat pe polițiști! Și-a băgat cuțitul în gât degeaba că tot a ajuns la răcoare!

de Răzvan CĂLIN

Bărbatul este acuzat că a bătut și jefuit o tânără din Zorleni.

Se pare că bărbatul în vârstă de 34 de ani din comuna Zorleni, care în urmă cu două zile și-a băgat cuțitul în gât de față cu polițiștii care îi percheziționau locuința, nu a prea impresionat pe nimeni pentru că, finalmente, tot după gratii a ajuns.

El este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, cercetările în acest caz fiind efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad. Anchetatorii au stabilit că fapta a fost comisă în seara zilei de 2 februarie, când individul a observat o tânără de 25 de ani care tocmai coborâse dintr-un autobuz.

”A urmărit-o și la un moment dat a abordat-o și a amenințat-o cu acte de violență pentru a o convinge să-i dea geanta. Mai mult, bărbatul a și atacat-o pe femeie, lovind-o. După care i-a sustras geanta în care femeia avea suma de 30 de lei, un telefon mobil, câteva carduri bancare precum și alte bunuri”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Imediat după ce a fost tâlhărită, tânăra a reclamat totul la poliție și în scurt timp oamenii legii au reușit să-l identifice pe autor ca fiind Vasile Ungureanu. Pe 3 februarie, anchetatorii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința suspectului. Chiar în timp ce oamenii legii îi ”periau” locuința, individul (deși avusese o atitudine cooperantă) a cerut polițiștilor să-l lase să bea o gură de apă. A mers în bucătărie, însoțit de polițiști și în loc să-și stingă setea a înșfăcat rapid un cuțit pe care și l-a înfipt în gât. În realitate, mai mult s-a înțepat cu vârful lamei în gât, provocându-și doar o rană superficială. Semn clar că în realitate nu avea de gând să-și pună capăt zilelor, ci mai degrabă a urmărit să-i impresioneze cumva pe anchetatori. Polițiștii au chemat imediat o ambulanță de la Bârlad, care după ce i-a acordat îngrijirile necesare l-a transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Însă, tot acest teatru jucat cu talent de individ nu i-a impresionat pe anchetatori care în scurt timp au reușit să-i probeze activitatea infracțională.

Ieri a fost reținut de polițiști și ulterior prezentat Judecătoriei Bârlad care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Acum, e rândul gardienilor să-l păzească mai cu atenție pe individ pentru că cine știe ce reprezentație o mai avea de gând să dea.

de Răzvan CĂLIN Bărbatul este acuzat că a bătut și jefuit o tânără din Zorleni. Se pare că bărbatul în vârstă de 34 de ani din comuna Zorleni, care în urmă cu două zile și-a băgat cuțitul în gât de față cu polițiștii care îi percheziționau locuința, nu a prea impresionat pe nimeni pentru că, finalmente, tot după gratii a ajuns. El este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, cercetările în acest caz fiind efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad. Anchetatorii au stabilit că fapta a fost comisă…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...