Home » Social » S-a răsturnat cu soția în șanț!

S-a răsturnat cu soția în șanț!

de Răzvan CĂLIN

Doi bârlădeni, soț și soție, au ajuns într-un șanț după ce mașina cu care se deplasau a derapat.

Un accident rutier petrecut miercuri după-amiază a fost cât pe ce să bage în mormânt doi bârlădeni, soț și soție. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16, pe Drumul Național 24 A, pe raza comunei Epureni. Bârlădeanul Valerică M., în vârstă de 63 de ani, se îndrepta la volanul mașinii sale către orașul Murgeni. Alături de el, în autoturism, se mai afla soția sa, Elena M., de 58 de ani.

”La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și din această cauză mașina a derapat într-un șanț situat pe partea dreaptă a șoselei. Autoturismul a fost avariat, însă, din fericire, cei doi ocupanți ai mașinii nu au suferit răni sau leziuni grave”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad care le-a acordat primul ajutor victimelor, însă acestea au refuzat să fie transportate la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Doi bârlădeni, soț și soție, au ajuns într-un șanț după ce mașina cu care se deplasau a derapat. Un accident rutier petrecut miercuri după-amiază a fost cât pe ce să bage în mormânt doi bârlădeni, soț și soție. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16, pe Drumul Național 24 A, pe raza comunei Epureni. Bârlădeanul Valerică M., în vârstă de 63 de ani, se îndrepta la volanul mașinii sale către orașul Murgeni. Alături de el, în autoturism, se mai afla soția sa, Elena M., de 58 de ani. ”La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...

Economia județului Vaslui, în cifre: 10 salariați finanțează pensiile pentru 14 pensionari

de Dănuț CIOBANU  Patronatul vasluian privește de o manieră ...

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...