Home » Monden » Am aflat TOTUL despre nunta secreta! Seful sportului romanesc, Alin Petrache, o duce pe Maria Marinescu la altar

Am aflat TOTUL despre nunta secreta! Seful sportului romanesc, Alin Petrache, o duce pe Maria Marinescu la altar

Weekendul viitor, Maria Marinescu se va casatori pentru a treia oara. De data aceasta, mire va fi Alin Petrache, seful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. CANCAN.ro are toate detaliile.

El este fiul unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania, dar si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. A divortat de doi ani de Mara si are trei fete, ce i-au ramas in grija. Ea este o creatoare de moda, care a fost casatorita cu Ion Ion Tiriac, dar si cu omul de afaceri Frank Colin, cu care are un baietel si de care a divortat in vara acestui an. Alin Petrache si Maria Marinescu formeaza un cuplu de aproape patru luni informatie anuntata, in exclusivitate, de CANCAN.ro. site-ul numarul 1 in Romania. Desi toti credeau ca relatia lor va dura cat o ploaie scurta de vara, iata ca idila lor s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste. Desi sunt impreuna de numai cateva luni, cei doi locuiesc impreuna si s-au si casatorit in secret in urma cu cateva saptamani, alegand sa aiba alaturi de ei la cununia civila numai cateva persoane.

Se casatoresc in secret!

CANCAN.ro a aflat ca cei doi se iubesc atat de mult, incat nu se multumesc cu o cununie civila, ci vor sa primeasca si binecuvantarea lui Dumnezeu:”Sambata viitoare se vor casatori si religios. Au ales ca evenimentul sa fie unul intim, vor participa aproximativ 50 de persoane. Rude si prieteni apropiati. Nasi vor fi Radu Margineanu, un om de afaceri, si sotia sa. De altfel, aceeasi care l-au cununat pe Alin si cu Mara, prima sotie. Vor fi aceeasi nasi. Numai ca, de data aceasta, la nunta va participa si tatal lui Alin, Adrian Petrache, care la nunta fiului cu Mara nu a fost prezent. Cei doi s-au ocupat singuri de pregatirea evenimentului. Maria va imbraca tot o rochie alba, dar nu va fi chiar de mireasa. Este foarte fericita”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile