Home » Sanatate » Propuneri de mutări și comasări de secții, la spitalul din Bârlad

Propuneri de mutări și comasări de secții, la spitalul din Bârlad

Pentru că este inclus în rândul monumentelor istorice, pavilionul cu mansardă al secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad nu poate fi extins. În plus, clădirea nu poate primi autorizație ISU pentru că nu îndeplinește condițiile din cauza scării interioare neconforme.

În această situație, conducerea spitalului bârlădean a înaintat Direcției de Sănătate Publică (DSP) o schemă de funcționare a acestei secții dar și a altora. Mansarda pavilionului de la Boli Infecțioase va trebui desființată, așa că paturile de acolo ar putea fi mutate peste stradă, în imobilul unde funcționează acum secția de Boli cronice. Aceasta se dorește a fi mutată în corpul nou al spitalului, la etajul III sau IV. Având în vedere nerealizarea indicatorilor în compartimentele ORL și Oftalmologie, acestea vor fi comasate și mutate pe același etaj. Etajul care va rămâne liber va putea găzdui paturile secției de Boli Cronice. Acestea sunt modificările pe care conducerea spitalului le consideră oportune pentru funcționarea în condiții corespunzătoare a secțiilor respective.

În perioada următoare, reprezentanții DSP vor veni la Bârlad și vor face măsurătorile necesare, în funcție de care își vor da sau nu avizul. (Mihaela NICULESCU)

Pentru că este inclus în rândul monumentelor istorice, pavilionul cu mansardă al secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad nu poate fi extins. În plus, clădirea nu poate primi autorizație ISU pentru că nu îndeplinește condițiile din cauza scării interioare neconforme. În această situație, conducerea spitalului bârlădean a înaintat Direcției de Sănătate Publică (DSP) o schemă de funcționare a acestei secții dar și a altora. Mansarda pavilionului de la Boli Infecțioase va trebui desființată, așa că paturile de acolo ar putea fi mutate peste stradă, în imobilul unde funcționează acum secția de Boli cronice. Aceasta se dorește…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: