Home » Justitie » Amendați și cu permisele reținute de polițiști, pentru viteză

Amendați și cu permisele reținute de polițiști, pentru viteză

Polițiștii rutieri vasluieni au aplicat amenzi de 82.000 de lei în cadrul unei acțiuni desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute pentru depistarea și sancționarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, în cadrul acțiunii polițiștii au folosit echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză și sancționarea acestora.

„În cadrul acțiunii, polițiștii vasluieni au aplicat 307 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 82.000 lei. Din numărul total de sancțiuni, 246 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, precizează sursă citată.

De asemenea, polițiștii au reținut 16 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 de km/h. (G.P)

About Tehno Redactor