Home » Sport » Golgheterul HC Vaslui, Alin Roșu, cel puțin o lună de absență

Golgheterul HC Vaslui, Alin Roșu, cel puțin o lună de absență

HC Vaslui va trebuie să obțină rezultatele pozitive necesare obținerii unui loc de play – off fără aportul golgheterului Alin Roșu, care a marcat nu mai puțin de 99 de goluri în acest sezon al Ligii Naționale de handbal masculin. El a suferit o accidentare la ultimul antrenament și va lipsi cel puțin o lună din angrenajul echipei lui Sandu Iacob și va rata meciurile cu Politehnica Timișoara, CSM Ploiești Minaur și Focșani.

Ruptura de metatarsiene pe care a suferit-o l-a împiedicat să participe la meciul cu Steaua, dar asta nu i-a oprit pe vasluieni să mai învingă încă o dată echipa din capitală, grație formei bune a portarilor Bogdan Pralea și Tudor Stănescu, dar și a marcatorilor M. Bujor (7), Hrimiuc (5), Hagiu (4), Soare (3), Barac, Cotinghiu (2), Anton și G. Bujor (1). Vasluienii i-au învins pe bucureșteni și în tur, în deplasare, scor 35 – 32.

HC Vaslui va disputa un nou meci în cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naționale de handbal masculin, duminică, la Timișoara, în fața ocupantei locului 7, care primește echipa Vasluiului după două victorii legate, în deplasare cu CSM Focșani și acasă cu Minaur Baia Mare. În tur handbaliștii lui Sandu Iacob au fost învinși de timișoreni în Sala Sporturilor din Vaslui, scor 23 – 27. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: