Home » Justitie » S-au bătut ca chiorii

S-au bătut ca chiorii

Cearta, în familiile unor bârlădeni, este o practică obișnuită, ca de altfel și prezentarea la spital în urma altercațiilor și violenței fizice. Așa se face că, vineri noaptea, un bărbat de 25 de ani din Bârlad a ajuns cu ambulanța la spital. Avea dureri mari la cap după ce fusese implicat într-un conflict domestic, cel mai probabil. Medicii urgentiști l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fractură parietală și l-au transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

La câteva ore, a venit singură la spital și o femeie de 30 de ani, din aceeași familie. Femeia prezenta un traumatism toracic dar nu a fost nevoie de internare, așa că a fost lăsată să plece acasă. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Medicii oncologi vorbesc despre experiența în timpul pandemiei. Cum s-au organizat? Ce probleme au apărut, dar și care sunt lucrurile bune? Ce trebuie păstrat în continuare?

Infecția COVID-19 poate evolua cu o formă severă de ...

VIDEO. Acromegalia: cum se recunoaște boala. Ce spun experții?

Acromegalia este o patologie rară, cu incidența anuală de ...

#ASCO20. Renunțarea la fumat, chiar cu doar 2 ani înainte de diagnosticarea cancerului pulmonar, crește rata de supraviețuire cu 14%

Cancerul pulmonar este una dintre cauzele principale de mortalitate ...