Home » Sport » Vasluiul va fi gazda Campionatului Național de karate tradițional la copii, zona Moldovei

Vasluiul va fi gazda Campionatului Național de karate tradițional la copii, zona Moldovei

Peste 150 de sportivi de la 11 cluburi din zona Moldovei vor veni la Vaslui pentru a participa la etapa zonală a Campionatului Național de karate tradițional la copii. Competiția va avea loc la Vaslui în perioada 12 – 14 februarie și va fi găzduită de sala de sport a Liceului Ion Mincu. Sâmbătă se va desfășura între orele 9 și 19, iar duminică karate sensei3au loc finalele între orele 9 și 14. Este cel de-al treilea an consecutiv când Federația Română de Karate Tradițional a oferit onoarea și responsabilitatea de a organiza această faza Clubului „Karate Sensei” Vaslui.

Sensei Constantin Roznov, președintele clubului vasluian, a convins federalii după ce a oferit condiții foarte bune de cazare, masă și organizare în cadrul competiției de anul trecut, desfășurată în sala de sport a Liceului Ion Mincu. Acesta a devenit în luna ianuarie primul reprezentant al Vasluiului în karate cu rangul de 5 DAN, după ce a susținut un examen cu sensei Vladimir Jorga (9 DAN), președintele ETKF și directorul tehnic al ITKF.

„Cu sprijinul Primăriei Vaslui, a domnului primar inginer Vasile Pavăl, conducerii Liceului Ion Mincu din Vaslui, vom face ca totul să fie perfect, atât din punct de vedere organizatoric cât și ca gazdă,” a declarat sensei Constantin Roznov.

Anul trecut, președintele Federației Române de Karate Tradițional (FRKT), Nicolae Mărăndici. care a fost prezent la Vaslui, a fost încântat de faptul că numărul participanților s-a dublat odată cu desfășurarea competiției în județul nostru. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: