Home » Monden » „Carcotasii” au ajuns la fundul sacului!

„Carcotasii” au ajuns la fundul sacului!

In ciuda tuturor necazurilor prin care a trecut, Serban Huidu a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a salva “Cronica Carcotasilor”. CANCAN.ro a aflat ca emisiunea de la Prima TV i-a adus grave probleme financiare.

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru Serban Huidu. Prezentatorul TV a suferit un grav accident de la ski, iar mai apoi a fost implicat intr-un accident de circulator, soldat cu moartea a trei oameni. Insa, necazurile nu s-au terminat aici. Realizatorul si-a pierdut mama, dupa ce aceasta a pierdut lupta cu o boala grea, cancerul. Toate aceste tragedii l-au facut pe Serban sa se retraga pentru o buna perioada din lumina reflectoarelor. Chiar si in aceste conditii, el a continuat sa se afle in spatele a tot ceea ce se intampla la “Cronica Carcotasilor”, emisiune pe care a realizat-o alaturi de Mihai Gainusa timp de mai bine de un deceniu. De altfel, putini sunt cei care stiu ca Serban este cel care scria textele pentru toate materialele si se ocupa de emisiune in cel mai mic detaliu.

A ajuns la fundul sacului!

In urma cu cativa ani, la Prima TV au inceput sa apara problemele financiare. De altfel, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca vedetele postului TV nu au mai fost platite de ani buni. De altfel, multe productii s-au si inchis din aceasta cauza. Multi au fost cei care s-au intrebat cum de a rezistat “Cronica Carcotasilor” pana acum, iar CANCAN.ro a aflat secretul: ”Au trecut mai bine de doi ani de cand patronul postului nu a mai dat nici un ban pentru emisiune. Toti angajatii au fost, insa, platiti de Serban Huidu, din buzunarul lui. El a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a salva acest proiect. Insa, a ajuns la limita, nu mai are de unde sa scoata sume atat de mari de bani in fiecare luna. A tot sperat ca problemele financiare se vor rezolva si ca isi ca va primi macar o transa din bani de la postul de televiziune. In ritmul acesta va fi greu sa mai supravietuiasca mult timp, oamenii deja au inceput sa plece. Pentru Huidu, aceasta emisiune este proiectul sau de suflet, pe care il iubeste ca pe ochii din cap si in care a pus totul, tot ceea ce a avut mai bun. Ii e greu sa renunte, nu il lasa sufletul”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro, site-ul numarul 1 in Romania.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: