Home » Administratie » Centru de informare turistică la Vaslui, construit de primărie cu 350.000 de lei de la bugetul local

Centru de informare turistică la Vaslui, construit de primărie cu 350.000 de lei de la bugetul local

Primăria Vaslui cheltuiește 350.000 de lei, bani de la bugetul local, pentru construirea unui centru de informare turistică care ar putea veni în sprijinul celor care vizitează municipiul reședință cu diverse materiale informative despre istoria orașului.

După modelul Bârladului, autoritățile vasluiene au decis să construiască un centru de informare turistică și în municipiul reședință de județ. Cu bani integral de la bugetul local, primăria a ridicat de la zero o clădire, care să vină în sprijinul celor care vizitează Vasluiul, chiar în parcarea din imediata vecinătate a sediului PSD. Deși au existat controverse legat atât de poziția „Centrului Municipal de Informare și Promovare Turistică” cât și a costurilor pentru realizarea acestuia, primarul Vasile Pavăl susține că suma cheltuită nu este una mare, iar amplasarea construcției a fost aleasă pe un traseu bine stabilit, între Curțile Domnești și Piața Civică.

Acest centru de informate stă nu știu cui în cap, însă va deveni unul dintre cele mai importante puncte pentru cei care trec prin Vaslui. Am încercat să-l construim în mai multe zone, însă am ales acest punct tocmai pentru că vine în întâmpinarea turiștilor”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Deși nu a putut preciza o dată precisă când va fi inaugurat, edilul vasluian a dat garanții ca o să fie gata în perioada imediat următoare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment