Home » Administratie » Balul „Mărțișorului”, la Cantina de Ajutor Social Bârlad

Balul „Mărțișorului”, la Cantina de Ajutor Social Bârlad

Pe 8 Martie, exact de Ziua Femeii, Primăria și Consiliul Local Bârlad vor oferi o surpriză bârlădencelor dar și partenerilor lor. Un meniu delicios, o muzică bună și distracție cât cuprinde, sunt ingredientele pe care le vor savura 160 de bârlădeni la Balul „Mărțișorului”, organizat în acest an la Cantina de Ajutor Social.

Balul Mărțișorului va avea loc la Cantina de Ajutor Social, imobil care are are autorizație ISU. Capacitatea acestei săli este de maximum 160 de locuri”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad. Biletul va avea un preț modic, de aproximativ 50 de lei de persoană. În legătură cu invitații care vor susține programul muzical, discuțiile sunt abia la început. Se va stabili zilele acestea și de unde se vor putea cumpăra biletele pentru Balul „Mărțișorului”.

Sute de bârlădeni și-au manifestat dorința, de-a lungul anilor, de a participa la asemenea petreceri, iar Centrul de Afaceri a fost locația perfectă. Din păcate, deocamdată nu are autorizație de la ISU și nu mai poate fi folosit. Proiectul privind organizarea în acest an a Balului „Mărțișorului” a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu local care are loc mâine, 12 februarie. El va fi supus votului consilierilor. Vom reveni cu amănunte. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor