Home » Justitie » Prins la vamă, în timp ce transporta ilegal țigări și votcă

Prins la vamă, în timp ce transporta ilegal țigări și votcă

vama_tigariPe 9 februarie, Nicolae E., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 25 de ani, a fost prins de polițiștii de frontieră și inspectorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, cu 1.400 de țigarete și 6 litri votcă. Omul încerca să treacă marfa ilegal peste frontieră. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii produselor accizabile în valoare totală de 360 lei și sancționarea contravențională a tânărului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Marfa, de proveniență Duty-Free, nedeclarată în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, era ascunsă în spatele lăzii de scule din cabină și între cabină și remorcă. Polițiștii i-au zădărnicit planul de a introduce ilegal în România marfa de contrabandă, când ansamblul de vehicule format dintr-un tractor și o remorcă, la volanul căruia se afla bărbatul a fost supus unui control amănunțit care a scos la iveală ilegalitatea. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...