Home » Monden » Asta e invenția SECOLULUI! După ani de zile de muncă, au reușit! În curând, se va lansa ȚIGARA FĂRĂ NICOTINĂ

Asta e invenția SECOLULUI! După ani de zile de muncă, au reușit! În curând, se va lansa ȚIGARA FĂRĂ NICOTINĂ

Țigara fără substanțe nocive este visul oricărui fumător! Ei bine, acum totul a devenit realitate. După ani întregi de cercetări, specialiștii de la Philip Morris au reușit să creeze țigara fără nicotina și gudron

PESTE UN MILIARD de oameni așteptau invenția asta, iar cei de la Philip Morris sunt eroii. IQOS este noul produs cu nocivitate redusă pe care compania îl va introduce pe piață: este vorba despre un filtru unde se pot introduce circa 20 de minițigări.

Pe înțelesul tuturor este vorba despre un dispozitiv hibrid între țigările electronice și cele tradiționale menit să reducă riscurile fumatului asupra sănătății.

DAR CE FACE CA ȚIGARA ASTA SĂ FIE ATÂT DE SPECIALĂ?
Nu va mai există combustie, deoarece țigara nu se va aprinde, iar daunele asupra sănătății vor fi reduse. În paralel, se va consuma tabacul că în țigările tradiționale.
După ani de cercetări în centrul Philip Morris din Neuchâtel (Elveția), unde lucrează la acest proiect 400 de cercetători (biologi, medici, fizicieni și matematicieni) noul produs este gata de lansare.
FUMATUL ÎN SPAȚIILE PUBLICE NU MAI E O PROBLEMĂ!
Este foarte important de menționat ca dispozitivul se aseamănă țigărilor electronice și poate fi folosit fără probleme în spațiile în care este interzis fumatul, așa că cei aproape cinci milioane de fumători din România pot răsufla liniștiți.
MILIOANE DE OAMENI SALVAȚI!
Cercetările recente sunt înfricoșătoare: două treimi dintre fumători mor din cauza acestui obicei, iar fumatul le scurtează viața, în medie, cu zece ani.
Cel mai recent studiu în domeniu, realizat în Australia și publicat în jurnalul BMC Medicine, a inclus cca. 200.000 de persoane și a arătat că fumătorii prezintă un risc de deces de trei ori mai mare comparativ cu cei care nu au fumat niciodată. Evident, gudronul și nicotina sunt cele mai periculoase substanțe, însă nouă invenție ar putea salva milioane de vieți!
IATĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ IQOS:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Xt7ffQSH3pQ&w=560&h=315]
Sursa: a1.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: