Home » Sport » Locurile 12 și 37 pentru Pajura Huși și LPS Vaslui, la Brașov Indoor Cup

Locurile 12 și 37 pentru Pajura Huși și LPS Vaslui, la Brașov Indoor Cup

lps_ cupa_mos craciun2Grupele copiilor născuți în 2006 de la Pajura Huși, antrenor Marian Tătaru și Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, antrenor Constantin Petrea, au participat zilele acestea la ediția din acest an a turneului internațional de fotbal pe teren redus Brașov Indoor Cup. Husenii au ocupat locul 12, iar vasluienii locul 37, la turneul de copii care este structurat pe șase categorii de vârstă: 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009.

Pajura Huși a trecut de grupe, cu 6 puncte obținute după ce au înregistrat două victorii, scor 5 – 0 cu FC Brașov Negru și 4 – 0 cu Sparta București 2. Liderul grupei E, Viitorul Buzău i-a învins cu 6 – 1. După grupe au întâlnit în optimi formația SCF Tică Danilescu București, care i-a învins cu 2 – 0. Pentru stabilirea poziției finale în clasament, locul 12, au mai jucat cu CSM Focșani, scor 2 – 3 și Ilie Oană București, scor 0 – 3.

Sportivii de la LPS Vaslui au disputat meciuri în grupa I, unde au înregistrat trei înfrângeri, scor 2 – 4 cu Zimbrul Chișinău Verde și Petrolul Ploiesti și 0 – 8 cu FC Brașov Galben. Au obținut un punct după 1 – 1 cu Galaktik București. După grupe au învins CSS Pantelimon, scor 37 pentru a obține locul 37 în clasamentul final. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...