Home » Sport » Victoriile cu HCM Minaur Baia Mare și AHC Potaissa Turda, cruciale pentru ca HC Vaslui să ajungă în play-off

Victoriile cu HCM Minaur Baia Mare și AHC Potaissa Turda, cruciale pentru ca HC Vaslui să ajungă în play-off

Adversarii HC Vaslui din Liga Națională de handbal masculin și-au confirmat forma bună în fața echipelor din partea de jos a campionatului, astfel că vasluienii au nevoie de victorii în meciurile directe pentru a spera la play – off.

Cea mai în formă echipă în lupta pentru ultimul loc de play – off, HCM Minaur Baia Mare, ocupă de etape bune locul 8, cu 29 de puncte, în timp ce vasluienii antrenați de Sandu Iacob, ocupă locul 11, cu doar 22, șapte mai puțin. După victoria cu Steaua, scor 25 – 23, vasluienii erau la patru puncte de play – off, dar băimărenii au continuat evoluțiile bune cu o victorie în fața celor de la Ploiești. Astfel, victoria din deplasare, de la Baia Mare, din etapa 22, pare absolut necesară pentru atingerea obiectivului. În tur, handbaliștii vasluieni au fost învinși acasă, la o diferență considerabilă, scor 25 – 34 ( 11 – 15). De asemenea, un adversar comun al celor două echipe, formația de pe locul patru, AHC Potaissa Turda, poate decide ocupanta locului de play – off. O victorie a vasluienilor, rezultat obținut ușor în tur și un eventual eșec al băimărenilor împotriva acestei formații poate face ca elevii lui Sandu Iacob să meargă în play – off. Printre ultimele șapte meciuri, programul echipelor este asemănător, ambele formații întâlnesc ultimele clasate CSU Danubius Galați, CSM Focșani, meciuri care conform calculelor hârtiei ar trebui să fie o formalitate . (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: