Home » Justitie » Jaf de proporții la Altex: hoții au furat zeci de smartphone-uri

Jaf de proporții la Altex: hoții au furat zeci de smartphone-uri

Cel mai mare magazin de electronice din Vaslui, aflat în cadrul unui complex comercial, a fost spart, sâmbătă dimineață, de către hoți, care au furat mai multe smartphone-uri, polițiștii de investigații criminale având un grup de suspecți în acest caz.

Spargere de zile mari la Vaslui. Sătui, probabil, de mărunțișuri, hoții au dat lovitura la cel mai mare magazin de electronice din oraș. Ei au reușit să pătrundă în interior prin forțarea ușii de acces din sticlă de la intrarea principală. În acel moment, se pare că s-a declanșat și sistemul de alarmă, care a alertat firma de pază care asigură serviciile de intervenții în astfel de situații. În consecință, un agent de pază a fost cel care a alertat Poliția, care a declanșat o anchetă în acest caz.

„La o primă evaluare, reprezentanții magazinului au constatat că au fost sustrase mai multe telefoane mobile, însă urmează a fi efectuat inventarul pentru a se stabili exact prejudiciul. Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări în acest caz pentru identificarea autorilor furtului”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit deja un grup de suspecți. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: