Home » Justitie » Tâlhărie în stil mafiot la vila unei directoare din Vaslui

Tâlhărie în stil mafiot la vila unei directoare din Vaslui

Polițiștii de investigații criminale au declanșat o anchetă în cazul unei tâlhării în stil mafiot petrecută într-o zonă rezidențială din comuna Muntenii de Jos, după ce un copil de 14 ani a fost legat și sechestrat mai multe ore în plină zi de doi indivizi cu cagule, căutați în prezent de către anchetatori.

Atac în stil mafiot în cartierul de vile dintre Vaslui și Muntenii de Jos, vizată fiind locuința directoarei celei mai importante firme agricole din județ, fără însă a se cunoaște, cel puțin deocamdată, care a fost mobilul. Cert este că proprietara casei a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamat o tâlhărie. Femeia a afirmat față de anchetatori că fiul său ar fi fost legat și sechestrat mai multe ore de către doi indivizi cu fețele acoperite, timp în care bărbații au răscolit întreaga casă. Indivizii nu au luat vreun bun de valoare, după cum au constatat ulterior polițiștii, deși în casă existau atât bijuterii cât și sume importante de bani.

„Bunurile despre care inițial s-a reclamat că fuseseră sustrase au fost găsite ulterior la fața locului. În prezent se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, fiind luate în calcul mai multe piste de lucru”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Proprietara vilei în care ar fi avut loc tâlhăria aparține Rodicăi Oltei, directorul societății Comcereal SA Vaslui, cumpărată recent de la omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu de către o firmă din Republica Moldova. Femeia a descoperit locuința răvășită și copilul speriat în momentul în care a venit acasă de la serviciu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor