Home » Sport » Victorii pe linie pentru junioarele de la LPS Vaslui

Victorii pe linie pentru junioarele de la LPS Vaslui

Acest weekend a găzduit o noua etapa din cadrul Campionatelor de handbal la juniori feminin, în care echipele de fete de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au învins în toate meciurile.

Junioarele I de la LPS Vaslui au învins, acasă, formația LPS Suceava, scor 40 – 10 (19 – 4). Acestea au disputat ultimul meci din sezonul regulat și au acumulat 14 puncte pentru a ocupa locul trei. Pe primul loc se clasează LPS Roman, cu 19 puncte, iar locul doi este ocupat de CSS Tg. Neamt, cu 17 puncte. Prima etapa din turneul de sala 1 are loc pe 24 martie, dar vasluiencele stau. Astfel, primul meci din aceasta competitie va fi pe data de 25 martie, când întâlnesc acasă LPS Iași.

Junioarele II au învins în deplasare, formația LPS Suceava, scor 34 – 27 ( 18 – 11) și ocupă în continuare locul cinci, cu 18 puncte. Aceasta este și poziția pe care va termina sezonul regulat, pentru ca este la trei puncte în spatele formației LPS Botoșani, cu doar un meci rămas de disputat. În ultima etapa, vasluiencele întâlnesc acasă băcăuancele, care ocupa locul 6, cu 10 puncte.

Junioarele III au învins acasă formația CSS Bacău, ultima clasată, scor 28 – 14 (16 – 6). La sfârșitul sezonului regulat,ocupa primul loc, cu 34 de puncte. Următoarea clasată, LPS Iași este la o distanță de nu mai puțin de șase puncte. Ieșencele sunt și primele adversare din primul turneu de sală, meci care se va disputa pe 10 martie. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: