Home » Sport » Locul trei pentru LPS Vaslui

Locul trei pentru LPS Vaslui

chiochiu

Ionuț Chiochiu

Micii fotbaliști născuți în 2003, de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui au finalizat cantonamentul de la Târlungeni cu un turneu puternic. La finalul competiției s-au clasat pe locul trei, după ce au înregistrat victorii pe linie în grupe și au ratat la mustață finala.

Au învins Viitorul Cluj cu 1 – 0, Oțelul Galați cu 3 – 0 și ACS 2004 Tâmpa Brașov în grupe. Tot în această fază a competiției au mai învins și o altă echipă LPS Vaslui (alb) la aceeași categorie de vârstă, cu scorul de 8 – 0. În semifinale au pierdut după lovituri de departajare cu 1 – 3. Iar în finala mică a învins ACS 2003 Tâmpa Brașov cu scorul de 5 – 0.

“Am obținut locul trei, deși în semifinală cu Juniorul Suceava am avut patru ocazii imense. Șansa nu a fost de partea noastră. Mulțumesc mult copiilor pentru cadoul oferit, jocul lor este unul aproape ireal”, a declarat Ionuț Chiochiu, director al LPS Vaslui.

Anterior, juniorii au înregistrat alte rezultate pozitive, în compania unor echipe puțin mai mature. Au obținut un egal, scor 3 – 3, cu echipă AS Coltea 2002 Brașov și au învins FC Progresul 2003 București, cu 7 – 0. (G.P)

About Tehno Redactor

One comment

  1. Bravo!!!felicitari !!!

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...