Home » Monden » A visat la sex cu Sorana în fermă! Viorel Șipoș a fost prins cu prezervative în bagaj

A visat la sex cu Sorana în fermă! Viorel Șipoș a fost prins cu prezervative în bagaj

Componentul 3SE ajuns concurent în ”Ferma Vedetelor” a crezut, se pare, că pleacă la distracție. După descoperirea pe care Iulia Vântur și Nea Rață au făcut-o printre lucrurile lui, se vede treaba că Viorel Șipoș îi pusese gând rău Soranei.

Chiar înainte de a se urca în avion cu destinația Cipru, Viorel Șipoș și Sorana Darclee au fost fotografiați în ipostaze care ar putea trăda un început de idilă. O idilă pe care cântărețul a luat-o cât se poate de în serios și pe care pare dornic să o ducă la următorul nivel. Cum, necum, într-un moment de neatenție a însoțitorilor și colegilor, Șipoș a strecurat în bagajul adunat după o listă strictă, prezervative, pentru că nu se știe niciodată când se aprinde mai tare flacăra pasiunii.

N-a trecut de control

Deși a sperat până în ultimul moment că Nea Rață nu va observa prezervativele bine pitite la controlul genților, acestea au fost identificate și confiscate rapid, fără drept de apel. Astfel, pentru Viorel prima zi in ferma din Cipru a inceput cu stangul, acum că va trebui să-și pună poftele trupești în cui. Drept consolare însă, i-a fost lăsată o maimuță de pluș care-i va ține de urât în nopțile reci.

About Mihai Vasile