Home » Administratie » Zona de sud a Bârladului va fi prioritate la capitolul spații verzi

Zona de sud a Bârladului va fi prioritate la capitolul spații verzi

Pentru că vremea este destul de caldă, lucrările de administrare și întreținere a spațiului public au demarat la începutul lunii februarie. Angajații de la Serviciul Spații Verzi din cadrul Primăriei Bârlad, împreună cu asistații sociali, au trecut deja la treabă. În acest an, se va acorda o atenție deosebită zonei de sud a orașului, pentru amenajarea de noi spații verzi dar și pentru întreținerea celor existente.

Lucrari 2Ridicarea bordurilor în zona de sud impune o reamenajare a spațiilor verzi. La această oră, se lucrează în acest sens iar vremea ne ajută destul de mult. Pe tot parcursul lunii februarie, vom continua lucrările de întreținere a parcurilor, grădinii publice, a aliniamentelor stradale, locuri unde vom grebla și toaleta arborii”, ne-a declarat Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Bârlad.

Din martie, Serviciul Spații Verzi se va ocupa de asociațiile de locatari care au sesizat în lunile anterioare necesitatea toaletării unor arbori dintre blocuri.

Avem peste 30 de solicitări venite din partea persoanelor fizice dar și a asociațiilor de proprietari pe care va trebui să le onorăm. Oamenii nu mai au răbdare, dar promitem că luna viitoare ne vom ocupa de acest aspect”, a mai adăugat Ungureanu. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Dra nordul?

  2. ati maltratat toti copacii prin toaletare, le-ati retezat coroanele, iar vara nu mai ai pic de umbra pe strazile principale….dementilor….la puscarie cu voi….

x

Check Also

Viacons Rutier a finalizat asfaltarea unor tronsoane de drumuri în Muntenii de Jos

Ieri, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, a ...

Școlile din Bârlad nu sunt pregătite pentru noul an școlar. Primarul Boroș se joacă de-a investițiile

Deputat Adrian Solomon Școlile din municipiul Bârlad nu sunt ...

Comuna Banca, într-o continuă modernizare, cu școli reabilitate și drumuri asfaltate

”Modernizare” este cuvântul de ordine în Banca, o comună ...