Home » Monden » Aida Parascan, viață de coșmar după ce a câștigat «Masterchef»

Aida Parascan, viață de coșmar după ce a câștigat «Masterchef»

Miercuri (17 februarie), la orele prânzului, bucătăria din apartamentul în care locuia Aida cu chirie s-a făcut scrum, iar acum e bună de plată 10.000 €.

Seara de 28 mai 2013 a fost una dintre cele mai fericite pentru Aida Parascan, căci buzoianca, în vârstă de 36 de ani, avea să devină câștigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de gătit Marsterchef, de la Pro Tv.

Femeia, care-și creștea aproape singură cei trei copii, era bucuroasă căci, pe lângă trofeu, se alegea și cu un cec în valoare de 50.000 €, care o ajuta să-și îndeplinească visul vieții: acela de a avea propria cofetărie. A crezut că va cunoaște succesul, dar viața i-a demonstrat contrariul și, iată, că în decursul acestor ani, bruneta a avut parte doar de ghinioane.

Miercuri la prânz, Aida a trecut prin iad, după ce bucătăria a luat foc ca din senin. A pierdut bani, dar și un suflet nevinovat, pe cățelușul ei. ”Aveam jumătate de zi liberă. Mi-am dus copiii la școală și, după ce m-am întors, am găsit iadul. A ars toată bucătăria, banii pe care-i obținusem după ce am vândut utilaje din vechea cofetărie, adică vreo 4.000 €. Nu am putut sta cu copiii acolo, am avut noroc că am dormit peste noapte la cineva cu suflet bun, din blocul respectiv. Pompierii au venit în 3 minute, dar nu știu de la ce a pornit incendiul. Aveam un jack terrier, un cățel pe care-l adoptasem, și l-am găsit mort. A căzut faianța de pe pereți, geamurile sunt sparte, trebuie să renovez totul. A venit și proprietarul să vadă ce s-a întâmplat și va trebui să repar totul.  Mă va costa, cred, că vreo 10.000 € să repar. Nu știu de unde o să-i iau…”, a declarat Aida Parascan, pentru Click!Prietenii acesteia s-au mobilizat și au făcut un cont pentru cei care vor să o ajute cu bani.

”Contul este RO96INGB0000999903976280, pe numele Mangu Ioana Ruxandra. E a nu știu câta oară când o iau de la zero…”, a spus Aida. Dar, necazurile au început în 2014, când, după șase ani de relație, s-a despărțit de bărbatul cu care are doi copii, Samuele și Emilia. Cu o parte din banii de concurs, Parascan și-a deschis o cofetărie într-un mall din Buzău, afacere pe care a închis-o, din lipsă de clienți. Tot anul trecut, Aida a mai trecut printr-un necaz: a avut un accident de mașină, iar autoturismul ei s-a făcut praf. Nu a putut să recupereze absolut nimic.

 «Misha» vinde nuduri, căci este șomer

Misha cere pe un tablou între 100 și 1.500 de lei

Un alt fost concurent de la “MasterChef” se află la ananghie. Mihai Vladimir Anton, zis și Misha (46 de ani), a participat la ultima ediție a concursului de la PRO TV. În momentul în care a intrat în competiție, lucra ca liber profesionist în publicitate și avea câteva contracte în derulare. Le-a anulat pentru a putea participa la show-ul de la PRO TV. Însă, din toamna trecută, după ce a părăsit concursul, Mișa nu și-a mai găsit ceva serios de lucru, să aducă bani acasă, familiei sale, formată din doi copii – o fiică de 18 ani și un băiețel de un an și șase luni. “Am fost freelancer mai tot timpul. Lucrez în publicitate din 1994. De două săptămâni am început campania de angajare.

Ca freelancer uneori faci foamea. Asta-i viața de liber profesionist și asta vreau să schimb acum. Am nevoie de un venit constant”, a declarat Misha pentru Click! Pentru a-și spori șansele de angajare, el a făcut un videoclip în care se prezintă într-un mod inedit. Însă, până vreo agenție se va arăta interesată de serviciile sale, Misha a scos la vânzare în jur de 15 tablouri pictate de el. “Prețurile sunt mici, între 100 de lei și 1.500 lei”, a mai precizat el.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: