Home » Justitie » Beat, fără permis, la volanul tractorului

Beat, fără permis, la volanul tractorului

de Răzvan CĂLIN

Beat și fără permis de conducere, un individ din Bogdănești a plecat la plimbare cu un tractor și a avariat o mașină.

Sâmbătă, 20 februarie, polițiștii Postului de Poliție Fălciu au fost sesizați de câțiva localnici din satul Bogdănești că un individ a avariat un autoturism în timp ce se deplasa prin localitate la volanul unui tractor. Autorul acestei tărășenii este Ionel R., în vârstă de 39 de ani, despre care polițiștii aveau să afle că nu posedă permis de conducere. Acest lucru nu l-a împiedicat, însă, pe individ să se urce la volanul unui tractor ce aparține unui vecin și să plece la plimbare prin satul Bogdănești. Culmea este că bărbatul era și băut. Probabil că alcoolul ingerat i-a dat curaj și încrederea că nu-i mare scofală să conduci un tractor.

”Bărbatul nu poseda permis de conducerea pentru nicio categorie de autovehicule. Și totuși s-a suit la volanul tractorului și s-a deplasat pe un drum public din satul Bogdănești. Ba la un moment dat a și acroșat un autoturism parcat pe marginea drumului, pe care l-a avariat”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În momentul în care R. Ionel a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost unul câte se poate de grăitor: 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă acesta a refuzat. Chiar și așa, individul tot va fi tras la răspundere, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: