Home » Sport » Încă o victorie pentru juniorii III de la LPS Vaslui

Încă o victorie pentru juniorii III de la LPS Vaslui

Vineri și sâmbătă s-a disputat ultima etapă din sezonul regulat la Campionatul de Juniori III masculin la handbal.

Juniorii de la LPS Vaslui 1 au învins în ultima etapă a sezonului regulat formația ACS Campionii Vaslui, scor 38 – 19. Este ce-a de-a XI-a victorie obținută, în 14 meciuri. Au rămas astfel la doar un punct distanță de locul doi, ocupat de ieșeni. LPS Iași au învins și ei, scor 35 – 26, pe CSU Suceava.

Cei de la LPS Vaslui 2 au înregistrat în schimb o înfrângere, scor 21 – 30, cu LPS Piatra Neamț., motiv pentru care au coborât pe patru și au 22 de puncte, cu unul mai puțin decât nemțenii.

Primele meciuri din primul turneu de sală încep joi, 10 martie când cele două formații ale LPS Vaslui se vor duela între ele.

Junioarele II au înregistrat și ele o victorie

Sâmbătă au disputat ultima etapă a sezonului regulat și junioarele II de la LPS Vaslui. Acestea au învins pe teren propriu formația CSS Bacău, scor 34 – 17. Au egalat în clasament formația LPS Piatra Neamț, care a înregistrat a două înfrângere consecutiva, la Iași. Nu au urcat în clasament datorită golaverajului superior al echipei nemțenilor. LPS Piatra Neamț a obținut rezultate mai bune și în meciurile directe. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...