Home » Politic » Vasluiul, vizitat de liderii Frontului Democrației și Identității Naționale.

Vasluiul, vizitat de liderii Frontului Democrației și Identității Naționale.

de Marian MOCANU

Cu ocazia alegerii conducerii organizației județene a Frontului Democrației și Identității Naționale, la Vaslui au fost prezenți liderii regionali și naționali ai formațiunii politice care se consideră continuatorul Partidului România Mare. Corneliu Ciontu, președintele FDIN, a avut astfel ocazia să dea startul luptei pentru alegerile locale și la Vaslui, județ unde, cândva, PRM a avut nu doar mai mulți primari, dar și un președinte al Consiliului Județean.

Sâmbătă, 20 februarie, cu ocazia alegerii conducerii organizației județene Vaslui a Frontului Democrației și Identității Naționale, au fost prezenți liderii regionali și naționali ai formațiunii politice, în frunte cu Corneliu Ciontu, președintele partidului, și vicepreședinta Irina Manole. La această conferință regională au participat și liderii organizațiilor zona Moldovei, respectiv din Suceava, Neamț și Iași. Pregătirea alegerilor locale a fost motivul pentru care liderii acestei formațiuni au dorit să fie prezenți la Vaslui, cu atât mai mult cu cât această organizație a fost una din fondatorii partidului.

dumitru ciontu„Suntem continuatorii doctrinei naționale a Partidului România Mare. Lipsa acestui partid a dus la pierderea identității naționale și a celor care doreau promovarea adevăratelor valori românești. Ne adresăm unui electorat format din oameni care-și iubesc țara, dar nu au știut să o arate până acum. Vrem să facem o altfel de politică, cea a bunului simț și a iubirii de țară, iar părerea oamenilor de rând să fie ascultată și să conteze cu adevărat atunci când se iau decizii politice sau economice”, a declarat Corneliu Ciontu, președintele FDIN, cu ocazia conferinței regionale organizate la Vaslui.

Au fost prezentate și obiectivele partidului în vederea alegerilor locale ce se vor desfășura în luna iunie. „Este greu, pentru un partid nou, să pătrundă în inimile oamenilor, pentru a obține rezultate bune la aceste alegeri. Cu toate acestea, de la înființare, ni s-au alăturat peste 20.000 de membri. Până la depunerea listelor pentru alegerile locale, sperăm să avem candidați în fiecare comună, aleși dintre gospodarii satelor, care să fie cunoscuți și să fie un exemplu pentru alegători. Sperăm să câștigăm mai multe posturi de consilieri locali și județeni, și, de ce nu, chiar și de primari, așa cum, dealtfel, PRM a mai avut în județul Vaslui. Nu ne facem planuri mari, suntem un partid nou, dorim să ne facem cunoscuți pentru ca, pe viitor, să putem juca cu adevărat un rol în politica românească, în beneficiul oamenilor!”, a declarat Octavian Sadici, președintele organizației județene FDIN Vaslui.

Totodată a fost aleasă noua conducere a organizației județene Vaslui a Frontului Democrației și Identității Naționale. Fostul senator PRM Octavian Sadici a fost investit cu un nou mandat de președinte a organizației județene, urmând ca el să fie ajutat de Ion Ilașcu – primvicepreședinte, și de președinții Toader Ignat, Vasile Botezatu și candidatul FDIN la primăria municipiului Vaslui, Ion Aionoaie.

About Tehno Redactor

One comment

  1. succes,mult succes!

%d blogeri au apreciat: