Home » Social » Comisarul George Sava, ”în cărți” pentru șefia BPR Bârlad!

Comisarul George Sava, ”în cărți” pentru șefia BPR Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Deși IPJ Vaslui nu a confirmat această variantă, totuși bursa zvonurilor îl clasează pe comisarul Sava drept favorit în cursa pentru ocuparea fotoliului de șef al polițiștilor rutieri de la Bârlad.

Odată cu trecerea în rezervă a comisarului – șef Costică Fânaru, fotoliul de șef al Biroului Poliției Rutiere (BPR) Bârlad a rămas vacant. Deși, deocamdată, șefii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui nu au luat nici o decizie în acest sens, bursa zvonurilor a început să deja să funcționeze din plin. Unul dintre numele cele mai vehiculate în ultima perioadă este cel al comisarului George Sava, cel care actualmente ocupă, provizoriu, funcția de șef al Serviciului Drumuri Europene și Naționale din cadrul IPJ Vaslui. Comisarul Sava este bârlădean get – beget, locuiește în ”orașul rulmenților”, însă face naveta zilnic la Vaslui. În vârstă de 37 de ani, Sava a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și se numără printre cei mai tineri ofițeri de poliție din județ.

Chiar dacă zvonistica îl plasează drept unul dintre favoriții pentru preluarea șefiei BPR Bârlad, totuși cei de la IPJ Vaslui s-au abținut să comenteze în vreun fel pe marginea acestui subiect. Agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui, ne-a declarat: ”În prezent, conducerea inspectoratului analizează și are în vizor luarea unei decizii în privința conducerii BPR Bârlad. În momentul în care se va lua o decizie în acest sens, atunci vă vom comunica ce anume s-a hotărât”.

Comisarul – șef Costică Fânaru, fostul șef al BPR Bârlad, a ieșit la pensie pe data de 8 februarie, după ce a lucrat în Poliția Română vreme de 33 de ani, din care 22 de ani a fost șeful ”rutierilor” bârlădeni.

About Razvan Calin

4 comments

  1. Da Fanaru a fost seful hotilor din Barlad ,pentru a construi vila a furat de la I A S Zorleni atat bastru ,ciment si nisip a furat pri seful Adt DOROBAT si prin HOTOI care este actualul sef de transport in oras

    • Da de ce nu ai curaj sa iti pui numele tau si te folosesti de numele unei persoane decedate?decat sa vorbiti fara sa stiti,mai bine ati pune mana la munca,maine poimaine aud ca si notariatul e furat de la IAS,luati si purtati va voua de grija,cainele moare de drum lung

  2. Unu si unu…vai de mama lor ….acest domn circula numai cu masini inmatriculate in GB si mai grav l-am vazut in trafic cu un copil de 3-4 ani urcat pe luneta din spate in timpul mersului si……..

  3. vanatorul de agarici.

    Pai aceasta persoana a musamalizat un dosar penal in urma unui accident rutier in Vaslui zona LMK, acum 10 ani cu victime omenesti. Ce baza ai in infractori si persoane corupte, atat timp cat ei ar trebui sa respecte legea. Locul lui e alaturi de Iulian Munteanu. Sa dea domnul.

%d blogeri au apreciat: