Home » Monden » Blondele sexy se întorc la cratiță

Blondele sexy se întorc la cratiță

Dacă vă era dor de sexoasele Gina Pistol și Laura Cosoi, avem vești bune pentru voi. Nu, nu pozează din nou în Playboy, ci le veți vedea în curând în show-uri culinare, printre tigăi și polonice. Așadar, pregătiți-vă caietul cu rețete.

După ce anul trecut a fost în junglă, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, apoi la “Ferma vedetelor”, ambele la PRO TV, anul acesta Gina Pistol (34 de ani) schimbă postul de televiziune. Blonda, care în anul 2000 își făcea debutul în Playboy, a semnat recent un contract pentru „Chefi la cuțite”, show ce se va difuza la Antena 1 de luni, 7 martie, de la 20.30. Ea va prezenta emisiunea și îi va seconda pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Pentru Gina Pistol, „Chefi la cuțite” e un proiect important, mai ales că frumoasa blondă nu se află la prima colaborare cu cei trei bucătari celebri. În 2013, ea a fost concurentă la “MasterChef cu vedete”, de la PRO TV, iar Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, jurați. „Ne înțelegem minunat. Pot să le cer mereu sfaturi legate de rețete. Însă vă spun un secret: sunt niște oameni care au muncit foarte mult, care respectă tot ceea ce ține de bucătarie, sunt foarte implicați în meseria asta, sunt oameni buni și sensibili. Da, da, ați auzit bine, pe Bontea l-am surprins lăcrimând când a auzit povestea unui concurent, Scărlătescu, așa fioros cum pare, e pâinea lui Dumnezeu și și-ar da și cămașa de pe el ca să te ajute, iar Dumitrescu, de când a devenit tată, e mai sensibil ca oricând”, a spus Gina.

Nici Laura Cosoi (34 de ani) nu poate sta departe de aragaz, și ea fiind clientă mai veche a emisiunii “MasterChef”, dar și autoarea cărții de bucate “Rămâi la masă?”.

Blondina pregătește un proiect interesant, la care bucătăresele se vor uita cu pix și carnețel de notițe în mână. “Noua mea emisiune de gătit se va numi «Vertical Taste» și îi voi da drumul la jumătatea lunii martie. Am filmat deja opt episoade, iar fanii o vor putea urmări pe canalul meu de YouTube, câte unul în fiecare săptămână”, ne-a povestit Laura Cosoi.

Rețetă de la Pistol: midii cu sos picant

Ingrediente: o baghetă, două frunze de dafin, o ceapă, o căpățână de usturoi, 20 g sare, doi ardei iuți, un litru vin alb sec, 100 ml ulei de măsline, suc de roșii, 4-5 roșii coapte, 1,5 kg midii cu cochilie, pătrunjel.

Mod de preparare: se curăță midiile, se pun la fiert cu 2 frunze de dafin. În același timp se călesc în tigaie legumele. După ce au fiert midiile, se pun în tigaia unde am călit legumele și se adaugă și vinul. Bagheta se feliază și se bagă puțin la cuptor. Se servesc midiile într-o farfurie adâncă și mare, alături de feliile de baghetă.

Rețetă de la Cosoi: salată cu nucă și șuncă 

Ingrediente: salată verde, ardei roșu, miez de nucă, șuncă afumată (care se rumenește ușor), ceapă verde, cartofi (care se fierb), ridichi, ouă și lămâie. Se amestecă ingredientele și se stropesc cu zeama de lămâie.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: