Home » Monden » Cheloo revine la Antena1! După ce a fost dat afară în șuturi, hip-hopper-ul este convocat în cel mai nou proiect al Antenei 1

Cheloo revine la Antena1! După ce a fost dat afară în șuturi, hip-hopper-ul este convocat în cel mai nou proiect al Antenei 1

În mare taină, Antena 1 a pregătit un nou show care va debuta, cel mai probabil în grila de primăvară a postului. Este vorba despre un concurs care va căuta cel mai haios român și care se va desfășura sub titlul ”Am umor”, un soi de replică pentru show-ul concurenței ”Românii au talent”. Deși până acum nu a răsuflat nicio informație, echipa de vedete este stabilită și, deloc surprinzător, formula este la fel cu cea împământenită deja la Pro TV.

Mai precis, potrivit surselor noastre, Smiley și Pavel Bartoș vor avea ”frați” la Antena 1 care, va contraataca, se pare, cu Andrei Ștefănescu (Alb Negru) și Șerban Copoț. Un cuplu din care speră să scoată toți banii. Mai departe, concurenții cu umor care vor veni să-și spună glumele în fața poporului se vor prezenta în fața unui juriu, în cazul de față cu trei membri.

Delia și Bendeac, în cărți

Aceleași surse de încredere susțin că primul angrenat în proiect ar fi Mihai Bendeac, o opțiune mai mult decât justificată având în vedere că actorul este recunoscut pentru show-urile lui de comedie. Trupa va fi completată, pare-se, de veterana juriilor din Antena 1, Delia, care la momementul filmărilor și difuzării formatului va fi liberă, următoarea ediție X-Factor urmând să fie pusă în scenă pentu toamnă. Și, surpriza abia acum vine. Cel de-al treilea jurat, care probabil va avea rolul negativ în toată această poveste ar fi… Cheloo. Controversatul hip-hopper a mai ocupat fotoliul de jurat într-un format al postului (X-Factor) și în 2014, când a și fost dat afară, în urma unui act în care conducerea Antena 1 a concluzionat că a discrimita un concurent gay. Acestea fiind spuse, se vede treaba că se încearcă recuperarea handicapului de audiență pe care marile show-uri de la Pro TV îl crează sezon de sezon.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: