Home » Social » O femeie din Lipovăț a vrut să se sinucidă înghițind un pumn de pastile!

O femeie din Lipovăț a vrut să se sinucidă înghițind un pumn de pastile!

de Răzvan CĂLIN

Ea a fost salvată in extremis de medicii de pe ambulanța trimisă la fața locului.

Joi, 25 februarie, în jurul orei 9.30, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, a fost adusă în stare gravă o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Lipovăț, care a încercat să-și pună capăt zilelor înghițind mai multe pastile. Ambulanțierii vasluieni au fost sesizați prin 112 chiar de fiul femeii care le-a spus că mama sa ar fi înghițit mai multe pastile în cursul nopții sau chiar în dimineața zilei respective.

”Într-o primă fază, cei din dispecerat au reușit chiar să stea de vorbă cu femeia, care este din satul Fundul Văii. După care, amândoi au spus că nu mai este cazul pe motiv că femeia s-ar simți mai bine. Însă, noi deja trimisesem ambulanța spre destinație și bine am făcut că nu am întors din drum echipajul pentru că în scurt timp starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit foarte mult. Femeia a intrat în stop respirator. Echipajul de pe ambulanța trimisă la fața locului a intervenit imediat și în cele din urmă, domnul doctor Daniel Ungureanu a reușit să o resusciteze”, ne-a declarat Aurora Popa, directorul Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Ambulanțierii au transportat de urgență femeia la spitalul din Vaslui, fiind preluată de medicii de aici. Deocamdată, nu se știe ce pastile a ingerat femeia. Însă, se pare că la mijloc este vorba și de o agresiune fizică la care a fost supusă femeia, ambulanțierii fiind cei care au suspicionat acest lucru. Totuși, până în momentul de față, această variantă nu a fost confirmată.

”Nu avem depusă nici o plângere privind vreo agresiune în acest caz. Nu avem, deocamdată, nici concluziile medico-legale. În momentul în care vom avea așa ceva și dacă femeia va depune vreo plângere, atunci vor fi dispuse verificări”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, reprezentant mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: