Home » Sport » Micii fotbaliști din județul Vaslui, născuți în 2007, meciuri tari la Cupa Play Bacău

Micii fotbaliști din județul Vaslui, născuți în 2007, meciuri tari la Cupa Play Bacău

Micii fotbaliști născuți în 2007, de la Atletic Bârlad și Real Vaslui Junior, au participat sâmbătă la Cupa Play Bacău. Echipele, care au reprezentat județul Vaslui, au obținut o victorie, două remize și trei înfrângeri și nu au reușit să se califice în fazele superioare. S-au prezentat echipe puternice, drept dovadă scorul real junior_cupa play_2007-1strâns din cele două finale. În finala mare, Prosport Focșani a dispus cu 1-2 de LPS Suceava, în timp ce în finala mică CSMS Iași a avut nevoie de lovituri de departajare, ca să învingă, scor 4 – 3, pe Steaua Magica Iași. La competiția care s-a desfășurat în comună Sărata, din județul Bacău, spectatorii au avut parte de meciuri spectaculoase, marcându-se nu mai puțin de 119 goluri în 28 de meciuri, o medie de peste 4 goluri pe meci.

Atletic Bârlad a învins în grupa A pe Măgura Bacău cu 4 – 0, a fost învinsă de LPS Suceava, cu 6 – 0 și a remizat cu Kinder Brăila, scor 3 – 3.

Real Junior Vaslui a remizat în primul meci din grupă D, scor 3 – 3 cu Sporting Bacău, după care a suferit două înfrângeri, 1 – 5 cu Juniorul Suceava și 1 – 4, cu Steaua Magica Iași. (G.P)

About Tehno Redactor

One comment

  1. Unde-i munca antrenorului de doi ani de zile ?aici se vede ca nu il interesează „echipa 2007 „

%d blogeri au apreciat: