Home » Sport » Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui dă noi campioni

Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui dă noi campioni

Școala Ștefan cel Mare a învins în ultimul act al Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal masculin echipa gazdă, Școala Elena Cuza Vaslui, cu scorul de 3 – 1. Ambele finaliste și-au câștigat biletele pentru faza următoare, unde vor întâlni cele mai bune echipe ale școlilor din Bârlad, Huși și Negrești, pe 12 martie, în sala de sport a Școlii „Elena Cuza”.

fotbal_scoala 5În finala mică, fotbaliștii de la Școala Constantin Parfene i-au învins pe cei de la Școala Alexandra Nechita, cu 2 – 1.

La fete, campioana Vasluiului este Școala Elena Cuza, alături de care va participa la faza județeană și Școala Ștefan cel Mare. Au mai urmat în clasament școlile “Al. I. Cuza”, “Alexandru Nechita” și “Mihai Eminescu”. Faza județeană la fete are loc pe 13 martie, iar gazdă va fi tot Școala “Elena Cuza”.

Echipa de fete de la Școala Ștefan cel Mare a câștigat faza județeană la competiția de handbal, disputată duminică, după ce a învins Școala Elena Cuza, cu 29 – 24. Ambele finaliste vor participa la faza zonală. Din echipă fac parte Diana Hristea, Milena Salabina, Mădălina Carp, Iustina Ungureanu, Alma Colea, Ruxandra Botez, Denisa Anton, Daria Pricopel și Smărăndița Vîrlan.

handbal_scoala5vaslui_onss„Sunt bucuroasă și fericită pentru rezultatele obținute, cu echipa de fotbal băieți locul I la etapa municipală și locul I cu echipa de fete la handbal la etapa județeană. Felicit cu mare drag fetele și băieții pentru efortul depus, seriozitatea, dăruirea și mândria cu care își reprezintă școala în competiții, mai ales că unii au rezultate frumoase și la obiectele de cultură generală. Mulțumesc conducerii școlii, în mod special doamnei Lefter pentru susținere, colegilor de cultură generală pentru înțelegere și susținere și nu în ultimul rând colegilor de la Liceul Sportiv. Ne dorim în continuare rezultate cât mai bune și ne pregătim pentru acestea, mai ales că săptămâna aceasta vom jucă etapa județeană la baschet fete la Negrești. Sperăm într-un rezultat bun și acolo. Felicit și urez succes și celorlalte echipe”, ne-a declarat profesoara Mihaela Vîrlan. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: