Home » Monden » Supraviețuitoare la Pro TV! Deși mulți o vedeau pe făraș, Mihaela Rădulescu este în cărți pentru cel mai nou format al postului

Supraviețuitoare la Pro TV! Deși mulți o vedeau pe făraș, Mihaela Rădulescu este în cărți pentru cel mai nou format al postului

Anul trecut, producătorii show-ului ”Românii au talent” aruncau bomba: Mihaela Rădulescu urma să fie reactivată în televiziune pe post de jurat. O serie de situații catalogate drept gafe ale divei au pus sub semnul întrebării păstrarea ei în format după primul sezon. În al doilea a revenit și mai puternic și, mai mult, se pare că începe să facă rădăcini în Pro TV.

Survivor

În decembrie 2015, mai marii Pro-ului anunțau oficial achiziționarea formatului internațional ”Survivor” (Supraviețuitorul), show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume. La scurt timp, au început castingurile pentru găsirea celor 16 aventurieri care vor fi trimiși pe o insulă pustie și vor trebui să se descurce cu resurse minime în lupta pentru marele trofeu. Și, ca orice show de televiziune, și acesta are nevoie de un prezentator.

Dat fiind că este un format de la care se așteaptă multe, pe măsura investiției, producătorii încearcă să găsească omul potrivit la locul potrivit. Surse din apropierea conducerii postului ne-au dezvăluit faptul că, în acest moment, mai sunt în cursă doar câteva nume, iar printre favoriți se află, perfect justificat, am putea spune, Mihaela Rădulescu.

Aleasă după… salopetă

1

Stilul de viață al divei de la Monaco, spiritul aventurier și fire sportivă o califică perfect pentru acest rol. Se pare că ideea a fost generată de o situație complet neașteptată.

Ea ar fi încolțit în momentul în care Răduleasca a îmbrăcat o salopetă stil army, la o ședință foto pentru ”Românii au talent”. Atunci s-ar fi făcut toate legăturile între natura divei și natura sălbatică în care, dacă se ia o decizie în acest sens, ar putea fi trimisă pentru a prezenta show-ul ”Supraviețuitorul”.

Show cu 7 premii Emy

Pentru Mihaela, acest contract ar fi o mare realizare profesională dacă se ia în calcul că formatul e difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licența pentru producția locală a show-ului fenomen. Survivor este unul dintre puținele formate care reușește să înregistreze rezultate de audiență record în toate teritoriile în care este difuzat. Câștigător a 7 premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 și chiar 30!

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: